Hur ofta behöver man storstäda kontoret

Hur ofta behöver man storstäda kontoret

Hur ofta behöver man storstäda kontoret

Hur ofta man behöver storstäda kontoret varierar lite från företag till företag. Beror mycket på hur många som vistas i samma rum och hur ventilationen är på kontoret. Finns tex heltäckningsmattor så behövs det städas oftare.

Vi städar med miljön i fokus samt att vi alltid försöker ge så lågt pris som möjligt. Sen vad många uppskattar är just att vi jobbar även obekväma arbetstider på kvällar och helger samt stora helgdagar. Vi vill möta alla företag med flexibilitet och att ni som anlitar oss skall tycka att det fungerar fint utan att störa er i er arbetsmiljö.

Kontorsstädning en viktig del för arbetsmiljön

Vi brukar påtala för alla företag vi träffar hur enormt mycket en trivsam arbetsmiljö betyder. Många prioriterar tyvärr bort lite av just kontorsstädning och det gör att besökare och andra kan tycka att det skämmer lite att inte ha ett vackert kontor att visa upp.

Vi har löpande kontorsstäd hos många företag och där sköter vi även om all fönsterputsning och det har visat att det har gett deras kunder en bra syn på deras företag. De har genom detta ökat sin omsättning och det har vi full förståelse för, samt tycker att fler företag bör tänka på. Ansiktet utåt spelar oerhört stor betydelse.

Sen så blir personalen gladare om de känner att alla ytor inklusive VC och kök känns trevligt att komma in i. Sen under röten som vi haft nu så blir det än viktigare att se till att bakterier inte gror och smittor lätt sprids. Dessutom så har vi som bekant Covid-19 ( CORONA ) som nu dessutom sprids över landet.

Storstäda-Vad kostar det att storstäda för företag?

Vi debiterar timtid och för företag är detta helt avdragsgillt och det innebär att alla företagare verkligen har råd med detta. En del företag städar själva och just för att de valt detta så blir det dels mindre fritid, samt att de istället hade under samma tid kunnat dra in pengar till sitt företag.

Många har sett fördelarna med att ha löpande kontorsstädningar och att de hela tiden kan lämna fyllda papperskorgar, för att sen komma till ett kontor som luktar rent och är inbjudande.

Så unna er en trevlig miljö där vi kan hjälpa er med detta att hålla kontoret i toppskick under dessa tider. Vi lämnar offert till er inom ett par minuter så varmt välkomna att beskriva vilka behov ni har med er kontorsstädning.

 

Begär gratis offert dygnet runt!

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67