Ingår fönsterputs i flyttstädning?

Ingår fönsterputs i flyttstädning?

Ingår fönsterputs i flyttstädning?

När du väljer att anlita oss på Jourstäd ingår alltid fönsterputs i flyttstädningen, förutsatt att väder och förhållandena i bostaden tillåter detta. Svaret på denna fråga är alltså ja – fönsterputs ingår i vår flyttstädning!

Städhjälp över hela Sverige 

Att flytta är både kul och påfrestande. Kul eftersom man ska få flytta in i en ny och fräsch bostad. Påfrestande eftersom det är så mycket att göra. Allt ifrån att säga upp och förnya avtal till att fixa med adressändring och allt däremellan.

På toppen av detta ska man dessutom hinna med att flytta alla möblemang och all inredning till det nya stället, samt städa ur den gamla bostaden. Något som kan vara minst sagt påfrestande…

Flyttstädning med inkluderad fönsterputs

Överlåt istället flyttstädningen till oss på Jourstäd. Vi erbjuder prisvärd städhjälp över hela Sverige. Låt oss ta hand om din gamla bostad så att du kan fokusera på det som är viktigast – att göra dig hemmastadd i din nya lägenhet eller ditt nya hus!

Vi erbjuder en heltäckande tjänst som inkluderar allt ifrån fönsterputsning till städning av kök, toalett och sovrum. Vi utgår alltid från Mäklarsamfundets rekommendationer och tillämpar också en Nöjd Kund Garanti.

Vår kundtjänst är bemannad dygnet runt, alla dagar i veckan. Kontakta oss därför för att få en snabb och kostnadsfri offert.

Flyttstädningar till privatpersoner är avdragsgiltiga med 50% direkt på fakturan om man fyllt 18 år samt har rätt till RUT-avdraget.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67