Ingår tvättmaskin i städning

Ingår tvättmaskin i städning

Ingår tvättmaskin i städning?

Ingår tvättmaskin i städning får vi många frågor om. Självklart skall vi försöka reda ut detta på ett tydligt sätt. Alla frågetecken skall rätas ut, och du som kund skall känna att du fått dina svar. Att boka en tjänst skall för dig som bokare vara tydligt och informellt.

Det finns som bekant en massa olika städningar man kan boka med oss. Det vanligaste är just flyttstädning och dödsbostädning. Dessa två saker är något vi är specialiserade på. Allt för att slutkunden skall få en tjänst som motsvarar förväntningarna. De tjänster som erbjuds mest är då…

Vid flyttstädning gäller detta

Alltid då det gäller flyttstädning i hus så ingår tvättmaskin. Detta för att det alltid finns i hus, och då har vi räknat in denna. Sen självklart finns det undantag där man kanske har trasig maskin då kan vi inte rengöra den.

Generellt när det gäller lägenheter så är detta ett tillägg. Att det faller under tillägg beror på att det sällan är standard. Vanligast är insats även kallad bostadsrätter, där ser vi att fler o fler inte vill dela tvättstuga med andra. Sen blir bostaden högre värderad vid en framtida försäljning. Hyresrätter har sällan installerat tvättmöjligheter. Blir rätt bökigt att ta loss den och sällan lönsamt.

Studentstädning

Studentstädning har ofta som bekant små bostäder samt badrum. Ryms sällan att installera i en 20-30 kvm bostad. Även här är det ett tillägg som ni får betala om ni vill boka detta. Valet gör du som student helt enkelt.

Dödsbostädning

Dödsbostädning gäller precis samma sak. Tillägg om det finns installerat i en bostad. Uppskattas om ni redan vid bokning talar om hur personen bodde, samt om ni vill att vi räknar in detta tillägg.

Städning

Städning faller ju ofta inom hemstädning. Där bestämmer kunden vad de vill att vi skall städa. Men det är oftast vid större vår och höststädningar som detta bokas. Sen stänger många ner sommarhus under hösten och då kan det vara klokt att gå igenom allt inför vintern.

Vilken städtjänst önskar du boka?

Spelar ingen roll vad du vill boka. Vår städfirma tillhandahåller alla erforderliga städtjänster som finns på marknaden idag. Kunden skall inte behöva boka olika firmor för att få den tjänst de önskar.  Välkommen till oss som har öppet dygnet runt. Självklart gratis offert till alla.