Ingår ugnsrengöring vid flyttstädning

Ingår ugnsrengöring vid flyttstädning

Ingår ugnsrengöring vid flyttstädning

Ingår ugnsrengöring vid flyttstädning undrar många. Självklart så ingår detta i flyttstädning. När man bokar flyttstädningar med oss så får man en komplett prisvärd städning. Van personal levererar er ett fullgott resultat.

Ugnsrengöring med miljövänliga produkter

Vid all rengöring så används miljövänliga produkter. Genom att skona miljön så har vi satt upp regler runt inköp och städning. Alla produkter genomgår hårda kontroller. Att värna om detta viktiga känns nödvändigt.

Behövs varmvatten vid städning

Ja särskilt vid avkalkning och då man rengör fett och områden kring spis. Många glömmer bort och slår av all el vid utflytt, och detta försvårar för oss. När ingen el finns så blir det såklart kallvatten i beredaren.

Sen går dammsugaren på el och lyse behövs. Så sammantaget kan man säga att detta med om varmt vatten behövs eller inte så är svaret ja. Sen behövs ibland stora mängder för att få allt skinande rent.

Behövs varmvatten vid städning

Behövs varmvatten vid städning

Hur varmt vatten behövs för att städa hemmet efter flytten?

Hur varmt vatten beror då på bostadens smutshalt samt storlek. Ju större ju mer varmt vatten behövs. Man kan aldrig grundligt rengöra på samma sätt om vattnet är kallt. Är det så att ni vet med er att det kan behövas rejält mycket så öka isåfall termostaten på max.

Alla beredare idag har överhettningsskydd som löser ut om det skulle bli något fel. Så tänk på att det underlättar för städfirman om allt är klart då vi kommer. En kall beredare kan ta 10-20 timmar att värma upp. Så var förutseende och tänk till innan ni sänker temperaturen.

Vad ingår i vår städning?

Vad som ingår i vår städning beror på vad du bokat för tjänst:

Sammantaget kan man säga att det ingår allt i våra priser. När ni begär en offert så får ni alltid veta vad tjänsten kostar inkl moms och material. Vi ger alltid snabba offerter som skall passa alla. Självklart är ni lika välkomna att ställa frågor. Våra offerter är gratis så hjärtligt välkommen.