Flyttstädning Jönköping

OM VÅR FLYTTSTÄDNING
Börjar det att dra ihop sig för flytt? Är det mycket att göra? Låt oss underlätta lite för dig. Vi på Jourstäd är en städfirma i Jönköping som är speciellt bra på just flyttstädning. Det är det som vi gör mest och som vi utvecklat en speciellt bra kompetens inom. Vi hjälper till med flyttstädning i Jönköping med omnejd och hjälper både privatpersoner och företag.

När du anlitar oss följer vi alltid Mäklarsamfundets rekommendationer och ser till att allt du kan tänkas behöva ingår. Skulle det mot förmodan vara så att du tycker något saknas brukar det alltid gå bra att lägga till, meddela oss bara innan så vi kan ge dig rätt pris och avsätta rätt resurser. För oss är det viktigaste att du som kund är nöjd, därför ingår alltid en kvalitetsgaranti som innebär att om du mot förmodan inte är nöjd, ja då kommer vi och gör om det som bedöms bristfälligt. Fråga oss gärna mer om vår nöjd kund-garanti!

Boka flyttstädning i Jönköping genom att kontakta oss enligt uppgifterna nedan eller med kontaktformuläret.

Jourtel: 0738-41 95 67
E-post: info@jourstadsverige.se

Städfirma Jönköping

BOKA STÄDNING
Boka din städning med oss på Jourstäd Jönköping med formuläret nedan. Vi återkommer så snart vi kan med pris på den städtjänst du behöver hjälp med. Vi arbetar med allt från flyttstädning till byggstädning till regelbunden hemstädning. Fråga oss gärna mer! Välkommen!