Jönköpings län

Jönköpings län

Jönköpings län

Jönköpings län där bokar ni en trevlig städfirma som hjälper er. Allt inom städning erbjuds till attraktiva priser. Skicklig personal levererar städningar till både privatpersoner och företag. Sen att vi har bra priser är till kundernas fördel.

Prisvärd flyttstädning

Prisvärd flyttstädning är något alla önskar. Sen att vi har Jönköpings bästa pris är uppskattat. Genom att anlita oss så får ni allt som en flyttstädning innehåller. Tyvärr har vi fått vetskap om att vissa städfirmor i Jönköping inte drar fram kyl, frys, spis, tvättmaskin på grund av skaderisken? Att anlita sådana företag är inte att rekommendera. För en flyttstädning skall vara komplett, sen kan ju en sedvanlig hemstädning inte jämställas med en komplett flyttstädning.

Att som aktör i ett konkurrentsatt Jönköping så är kvalitén av stor vikt. Kraven på hur en flyttstädning skall utföras är idag höga. Så att man som städfirma måste veta hur en flyttstädning utförs är en självklarhet. Finns inget så irriterande som att besiktiga en flyttstäd och se att städfirman inte har kompetensen att utföra detta. Vår firma gör alla moment och har försäkringar som täcker eventuella skador som kan uppkomma.

Trygga garantier vid flyttstädningar

Trygga garantier vid flyttstädningar via oss. Att som kund boka flyttstädning skall kännas tryggt. Betalar man för detta så vill man ha det utfört på korrekt sätt. Det är nog stressigt ändå att bara komma ur, sen in i en annan bostad. Hela 7 dagars garanti ingår gratis hos oss. Skulle vi missa något så återkommer du så kommer vi tillbaka. Det kallar vi schysst deal och det är vår nöjd kund garanti.

Sen har vi försäkringar som täcker hela 10 miljoner om skadan skulle uppstå. Detta är en trygghet både för oss och beställaren. Är det så att ni vet om skador innan, meddela oss gärna innan så att vi kan ta hänsyn till det. Kan vara fötter på kyl o frys som är skadade. Spruckna fönster eller annat. Allt ni meddelar oss uppskattas av oss.

Orter i Jönköpings län

Orter i Jönköpings län är då dessa nedan…….

Sen tar vi hela länet i Jönköping. Anlita oss för en problemfri städning. Service alla dagar i veckan. Jouröppet 24/7.