Jourstädning

En flytt är alltid ett stort projekt som kan vara ordentligt tidskrävande. Den innefattar planering av packning, städning och sist själva flytten. Att ge sig själv avlastning och minimera stressen är bra för att allt ska gå smidigt, ett sätt är att anlita oss. Vi kan komma med kort varsel och ge dig möjlighet att utnyttja tiden till att fokusera på det nya boendet istället för att skura golvlister och kök. Våra flyttstädningar i hela Sverige har blivit ett populärt val och vi vill att du som kund skall kunna boka oss när du vill på dygnet.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Jourstadning

Prisvärd Jourstäd i hela Sverige

Vi finns tillgängliga i hela Sverige och erbjuder våra städtjänster dygnet runt. Vi vill finnas till för alla kunder som behöver akut städning till bästa tänkbar kvalitèt & pris. Vi hjälper dig även om du bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller vilken annan stad som helst.

Jourstäd inom alla städområden

Vi utför Jourstäd inom flyttstädning, städning, fönsterputsning samt allt du önskar få utfört. Vi finns tillgängliga dygnet runt. Välkommen

Städfirma med jour dygnet runt

Kanske har ni akuta behov med Jourstädning. Någon som i ert trapphus har kräkts eller gjort andra saker som ni behöver få hjälp med att städa. Då kontaktar ni oss så får ni en offert och vi skickar ut personal som har jour som kan bistå er med det ni önskar ha hjälp med.

SNABBOFFERT

Kontakta oss för att boka städning & få offert eller andra frågor.

DYGNET RUNT 24/7/365

Jourstäd Sverige AB

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

SNABBOFFERT