googlat-flyttstadning-nyligen

Kanske har du googlat flyttstädning?

Kanske har du googlat flyttstädning?

Vi finns med i topp. Hos oss får du prisvärd flyttstädning. Gratis offert.

Här får du mer information om det du behöver veta inför en flyttstädning

Vad innebär flyttstädning egentligen? Här skall vi försöka att förklara lite mer ingående. Självklart så går inte allt att spalta ner, men vi gör ett försök. Det krävs alltid flyttstädning då man lämnas sitt hus eller lägenhet. Många firmor erbjuder flyttstädning och vi vill kunna ge dig som kund det allra bästa inom vårt kunnande.

Såklart kan det vara så att objektet skall renoveras och då kan flyttstädningen väljas bort, men i de flesta fall så krävs en omfattande flyttstädning

Flyttstädning är mer omfattande än hemstädning och vid all flyttstädning så måste man städa på alla utrymmen som många inte tänker på. Kraven är stora då besiktningen görs av kvartersvärden. Då tittar de på allt och gör allt för att hitta fel och brister i städningen.

Vi har genom många års vana lärt oss hur man städar effektivt och noggrant. Så vi har den kunskapen som man måste ha för att kunna leverera dessa tjänster på bästa tänkbara sätt.

Kan man som kund sköta flyttstädningen själv?

Visst kan man det, men det är ett stort projekt som både tar tid och kostar pengar. Sen måste man tänka på att man kan tvingas göra om det om inte besiktningen går igenom.

Vår firma erbjuder helhetskoncept där vi tar hand om din flyttstädning samt har rutiner, speciella checklistor och lång erfarenhet av att sköta flyttstädningar.

Vill man anlita flyttstädning så finns vi till er tjänst dygnet runt.

Många som städar själva har insett nackdelen med detta då det visat sig att innan kunden själv köpt in allt städmaterial och lagt ner all den tiden och det visar sig att det istället blir omstädning efter städningen så inser de att det hade varit klokare att anlita expertis direkt och istället unnat sig en middag på på stan med nära och kära. 

Vad kostar en sedvanlig städning inför flytt?

Vi arbetar efter kvadratmeterpris och då gäller det bostadens boendeyta. Sen har vi tillval för förråd, garage, balkonger/verandor. Så önskar du en gratis offert så skall du kontakta oss. Vi är bemannade dygnet runt för att kunna ge dig bästa tänkbara service.

Så vad en flyttstädning kostar varierar beroende på tillval samt ytor. När du ber om din offert så skall vi ge dig ett pris som motsvarar det du önskar boka via oss.

Viktiga saker att tänka på inför städningen

  • Stäng av kyl och frys
  • Glöm inte att meddela eventuella tillägg som garage, förråd, balkonger osv
  • Titta en extra gång att inget glömts att tas med vid flytten
  • Meddela oss om ni har rätt till RUT-avdrag redan vid bokning

 

Jourstäd kan hjälpa dig med din flyttstädning

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67