Flyttstädning Karlstad

OM VÅR FLYTTSTÄDNING KARLSTAD
Jourtstäd finns att tillgå för dig i Karlstad med omnejd och vi är en städfirma som uppfyller dina behov och önskemål till ett bra pris. det vi gör mest och bäst är flyttstädning. Detta då det är ett populärt uppdrag och något som många behöver hjälp med.

I vår flyttstädning ingår allt som normalt krävs för att det ska bli ett bra resultat. Vi följer Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning och det ingår även en kvalitetsgaranti. På så vis kan du känna dig trygg med att skulle det vara något som inte är utfört till belåtenhet för den som tar över bostaden, ja då kommer vi och gör om det. Kostnadsfritt. Denna garanti gäller i sju dagar och har möjlighet till förlängning om detta meddelas vid bokningstillfället.

Boka din flyttstädning till bra pris med oss på Jourstäd Karlstad. Vi kan oftast ta emot uppdraget med kort varsel. Vi hjälper både företag och privatpersoner i området kring Karlstad. Välkommen!

Jourtel: 0738-41 95 67
E-post: info@jourstadsverige.se

Städfirma Karlstad

EN KUNDNÄRA STÄDFIRMA
Behöver du få din vardag eller ditt arbete underlättat? Vi på Jourstäd Karlstad hjälper dig. Vi arbetar med allt inom städning – från den enklaste hemstädningen till tyngre städning så som byggstädning. Skicka efter offert genom att använda kontaktformuläret nedan!