Kontorsstädning

Kontorsstäd – För att göra det enkelt för er kan vi även sköta kontorsstädningar under helger och kvällar, för många passar det lite bättre att få kontoret städat under tider då det är obemannat eller mindre verksamhet. En tjänst baserad på era önskemål och villkor helt enkelt. För oss är det viktigt att ni känner er väl bemötta och vårt mål är att tillgodose våra kunders önskemål. Vi vill att våra tjänster ska kännas enkla och bekväma. Kontorsstädning är något som många företag väljer att investera i då man sett hur mycket det ökar trivseln. Vi har många nöjda kunder idag och välkomnar gärna fler kontorsstädningar. Hur er städning ska se ut bestämmer ni själv och det finns möjlighet att välja till fönsterputsning på rullande schema eller för enstaka tillfällen.

Kontorstäd med skinande resultat

Ett skinande rent kontor ger era kunder ett bättre intryck och det gör att de ser er som leverantör mer seriös och den lilla kostnaden och det slit du själv slipper gör underverk både för dig och oss. Så tveka inte att begär en offert från oss.

Vi finns i hela Sverige samt så välkommen med er bokning eller offertförfrågan.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Kontorsstadning-Kontorsstad

Kontorsstädning på era villkor

Vi på Jourstäd städar ert kontor sedan ni gått hem. Många har uppskattat vårt koncept att slippa ha dammsugare runt fötterna och värdesätter vår flexibilitet att anpassa oss efter kundens behov. Så önskar ni ha ert kontor skinande rent så kontakta oss på tider som passar dig.

Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67