Flyttstädning Kungsbacka

På Jourstäd tar vi flyttstädningen på största allvar. Du kan med fördel lämna över flyttstädningen till oss i Kungsbacka. Jourstäd har en nöjd-kund-garanti vilket innebär att du kan få en väl utförd flyttstädning. All utrustning som behövs till städningen tar vi hand om. I alla våra flyttstädningar i Kungsbacka så ingår generösa garantier & bra pris på flyttstädning. Vi har många års vana av just flyttstädningar som borgar för att du får kvalitèt till rätt pris.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Prisvärda städtjänster i Kungsbacka

Vill du anlita duktig städfirma i Hallands län så har du kommit rätt. Vi erbjuder dig allt inom städning. Några exempel är då hemstädning, fönsterputsning, byggstädning mm. All vår personal har lång erfarenhet av att bistå dig som kund med städning som gör att du blir nöjd och belåten med resultatet. Ett uppskattat inslag har varit att vi erbjuder öppettider dygnet runt. Det gör att alla våra kunder som har frågor eller vill boka oss når oss på tider som passar kunden. Vi åker mer än gärna till Göteborg och erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag.

Byggstädning i Kungsbacka

Byggstäd kan du anlita oss för och vi har all utrustning för att ge dig som kund en bra slutstädning efter att byggnationerna är klara. Just byggstädning har stora krav på sig att man utför det i en speciell ordning för att kunna få bort det fina dammet som inte ens syns för blotta ögat. I våra städningar så ser vi till att beställaren av tjänsten skall bli ytterst nöjd och att de fortsatt skall boka våra populära städtjänster. Ibland kan det vara behov att att  transportera bort byggavfall så det sköter vi om ni bokar in detta. Vi levererar i hela Hallands län.

Vad kostar en flyttstädning i Kungsbacka?

Priset på en flyttstädning i Kungsbacka baserar vi då på dina ytor du vill ha flyttstädat. Generellt kan man säga ju större ytor ju lägre kvadratmeterpris. Så om du återkommer med dina kvadratmeterytor så skall du kostnadsfritt få en offert på några minuter.  Kontakta oss för en gratis offert.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Så fungerar flyttstädningen

  • Vi utför en rejäl och ordentlig flyttstädning av alla ytor i hemmet.
  • Vi gör en ordentlig avkalkning av badrum inklusive toalett, handfat och badkar. Dessutom ingår golvbrunnen.
  • Vill du så kan du lägga till rengöring av exempelvis garage och andra biytor.
  • Vår nöjd-kund-garanti ger dig som kund trygghet när du väljer Jourstäd Kungsbacka.
  • Vi åtgärdar snarast det som du inte är nöjd med och ingår i vår generösa garanti.

Vem besiktigar flyttstädningen?

Svar: Alltid den inflyttande, inte den som beställer flyttstädningen. Eller kvartersvärden vid vissa tillfällen.

SNABBOFFERT

Varför anlita Jourstäd Kungsbacka?

Du skall anlita oss för att vi har mångårig vana av just flyttstäd. Många flyttstädningar utför vi varje år och vi utbildar hela tiden personalen i alla nya tekniker som kommer inom området som har att göra med materialval och miljöval. Sen att vi kan nås dygnet runt har varit uppskattat av alla som vill boka flyttstädningarna på tider som passar dem.

Dödsbostädning & dödsbotömning

Vi tillhandahåller allt som berör dödsboet. Vi tömmer bohaget & forslar bort det för att sen kunna städa dödsboet till er belåtenhet. Vi har alla tillstånd som krävs och otroligt snabba och duktiga medarbetare som gör allt för att uppdraget skall bli så smidigt som möjligt för dig som slutkund.

Vilka garantier erbjuder vi?

Nöjdkundgaranti som sträcker sig hela 7 dagar from städtillfället. Besiktning sker alltid av den inflyttande eller kvartersvärd. Så du kan känna dig trygg med att anlita oss för din flyttstädning.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67