Flyttstädning Kungsbacka

OM VÅR FLYTTSTÄDNING KUNGSBACKA
När det drar ihop sig för en flytt är det mycket som ska göras. Det ska sorteras, packas, städas och flyttas. Vissa av dessa sakerna har bara du koll på, men flyttstädning kan du enkelt överlåta för att få tid till annat. Vi på Jourstäd tar emot uppdrag om flyttstädning i Kungsbacka med omnejd och hjälper både privatpersoner och företag.

När du anlitar oss ingår allt som normalt krävs i en flyttstädning. Vi följer alltid Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstäd, arbetar enligt noggranna listor och erbjuder en efterföljande kvalitetsgaranti. Denna innebär helt enkelt att om det vid en inspektion finns något i städningen som är bristfälligt, då kommer vi och gör om det utan extra kostnad. Denna garanti gäller i sju dagar efter avslutad flyttstädning och har möjlighet till förlängning om det meddelas vid bokningstillfället.

Vi tar hand om mer eller mindre allt vid en flyttstädning, men skulle det vara så att det finns rum som är ovanligt hårt nedsmutsade, av t ex husdjur eller rök så behöver vi veta det på förhand. Det är viktigt att vi kan avsätta rätt resurser och ge dig ett korrekt pris.

Boka din flyttstädning:
Jourtel: 0738-41 95 67
E-post: info@jourstadsverige.se

Städfirma Kungsbacka

STÄDFIRMA KUNGSBACKA MED OMNEJD
Jourstäd är en kundnära städfirma i Kungsbacka som arbetar med allt inom städning. Vi åtar oss alla typer av uppdrag, allt från enklare hemstädning till dödsbostädning och byggstädning. Vi välkomnar både privatpersoner, företag och föreningar!