Låt oss hjälpa er med städningen i Örebro

Låt oss hjälpa er med städningen i Örebro

Låt oss hjälpa er med städningen i Örebro

Låt oss hjälpa er med städningen eller flyttstädningen i Örebro. Genom åren har vi hjälpt många med allt som rör städning. Skickliga medarbetare som ger er valuta för pengarna. Alltid värnar vi om miljön vid våra städningar.

Flyttstädning i Örebro

Flyttstädning i Örebro till bästa pris och kvalitet. Det är enkelt att få en gratis offert av oss och smidigt är det att boka oss. När ni anlitar oss så har ni hela 15 års vana av att städa efter att man bytt bostad.

Alla vet hur enormt jobbigt det kan vara att känna stressen över att städa efter en jobbig flytt. Sen så skall man dessutom också städa så besiktningen blir godkänd. Det är många olika moment och besiktningen är noggrann och nitisk.

Avlastning behöver alla gravida

Kanske är du gravid och vill boka in städning för att avlastas. Allt erbjuder vi inom städning. Tjänster vi har är då:

  • Hemstädning
  • Flyttstädning
  • Byggstädning
  • Jourstädning
  • Akutstädning
  • Allergistädning

Visst skulle det vara skönt att låta oss ta hand om er städning. Då kan du luta dig tillbaka och vi tar hand om allt. Enstaka städtillfällen eller akuta städuppdrag spelar ingen roll. Kanske kommer svärmor och svärfar på besök?

Då bokar du en akutstädning och detta utför vi billigt och snabbt så att du kan imponera på dina svärföräldrar. Ett rent hem är sagolikt skönt att ha. Sen är det alltid trevligt då besökarna kommer in i ett väldoftande hem.

 

Avlastning behöver alla gravida

Avlastning behöver alla gravida

Dödsbotömning Örebro

Dödsbotömning Örebro bokas med oss. Flera hundra bostäder har vi tömt efter tråkiga dödsfall. Tystnadsplikt har vi och det är en trygghet för dig som kund. Till oss vågar du öppna upp dig. Allt stannar hos oss.

Vid dödsbotömningar så kan det ibland finnas saker ni vill behålla. Sen kanske ni bor långt ifrån. Detta brukar vi lösa efter överenskommelse mellan er och oss. Allt går att lösa smidigt och finns inga hinder utan enbart möjligheter.

Dödsbostädning Örebro

Dödsbostädning Örebro är något som vi också tillhandahåller. Själva städningen som då kallas dödsbostädning utförs i en tom bostad. Kanske har ni tömt den själv, eller någon annan som hjälpt er?

Prisvärda dödsbostädningar är det vi erbjuder. Schyssta garantier som gör att vi garanterar att besiktning går igenom. I vår tjänst så ingår hela 3 omstädningsförsök om det skulle behövas. Men ofta så är det ok redan vid första städningen.

Anlita oss och begär en gratis offert med oss. Inga krav alls, utan du bestämmer om du vill boka oss efter att du fått offerten. Du skall känna att det är du som kund som avgör om du vill ha våra prisvärda tjänster.