Flyttstädning Leksand

OM VÅR FLYTTSTÄDNING LEKSAND
Börjar det att bli dags att flytta från ett hem till ett annat? Då brukar det vara mycket att göra. Inte bara ska du sortera, rensa, packa och flytta, det behöver städas och oftast väldigt grundligt. Oftast är det många års smuts som ska städas bort och det tar sin lilla tid. Då finns vi på Jourstäd Leksand att anlita. Vi kan inte hjälpa dig med att göra rensning bland dina saker, men vi kan ta hand om flyttstädning.

I vår flyttstädning ingår allt som normalt krävs för att det ska bli ett riktigt bra resultat. Vi följer Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning och dessutom ingår det alltid en sju dagar lång garanti efter avslutad städning. Denna innebär helt enkelt att om det skulle finnas något som inte klarar sig genom inspektion, då kommer vi ut och gör om momentet utan extra kostnad. Garantin på vår flyttstädning går att förlänga, meddela oss bara på förhand att så önskas.

Vi hjälper dig i Leksand med omnejd och finns att anlita för privatpersoner, företag och föreningar. Boka din flyttstädning direkt på:
Jourtel: 0738-41 95 67
E-post: info@jourstadsverige.se

Städfirma Leksand

EN BRA STÄDFIRMA
Jourstäd är en städfirma i Leksand som tar emot alla typer av städuppdrag. Vi gör allt från att utföra regelbunden hemstädning till tyngre och mer känsliga uppdrag så som dödsbostädning, allergistädning och byggstädning. En mångsidig och flexibel städfirma. Be om offert redan idag!