Flyttstädning Leksand

Låt oss på Jourstäd Leksand ta hand om flyttstädningen så får du tid till annat. Vi ser till att alla moment blir korrekt genomförda genom våra städlistor. Vi ser helt enkelt till att ditt hem blir skinande rent efter flyttstädningen så att du får godkänt av värden och köparen.

Hur lång tid tar en flyttstädning?

Vi ser till att vi är tillräckligt många på plats för att klara av en flyttstädning på en arbetsdag.

Flyttstädning i Leksand

Lämnar ni garanti på städningen?

Vi lämnar alltid 7 dagars garanti på städningen. Eventuella brister som framkommer vid besiktningstillfället, i anslutning till städtillfället, åtgärdas genast av oss. Klagomål efter kundens godkännande beaktas ej.  Vi vill påpeka att det är bra om boende/inflyttande person kan närvara vid besiktningstillfället. Tid för besiktning meddelas av vår personal ca 1 timme innan städningen slutförs.
  • Alltid proffsiga utförda flyttstädningar
  • Alltid enligt Mäklarsamfundets rekommendationer
  • Alltid lågt pris
  • Alltid generösa garantier i 7 dagar

Flyttstädningar med generösa garantier

Vi lämnar alltid garanti på flyttstädningen vilket gör att eventuella invändningar som kan dyka upp vid besiktningstillfället åtgärdas snarast av oss.

SNABBOFFERT

Din flyttstädningsfirma i Leksand erbjuder dig flyttstädning

Vi erbjuder alla flyttstädningar till bra pris i Leksand. Många års vana gör att din flyttstäd utförs av kompetenta duktiga medarbetare som borgar för bra kvalitet och du kan boka oss på dygnets alla timmar. Det som ingår finner du på vår hemsida & självklart så städar vi efter de krav & normer som idag är uppsatta. Vad du behöver tänka på är att kyl & frys är avslagna så vi kan ta allt vid flyttstädningen.

Flyttstäd i Leksand med garanti

Efter att vi utfört vår flyttstädning lämnar vi 7 dagars garanti för eventuella omstädningar. Att vi får omstäd hör till ovanligheterna men för att du som kund skall känna dig trygg så är dessa garantier självklart helt kostnadsfria för dig. Välkommen till oss på Jourstäd Leksand.