Flyttstädning Leksand

Låt oss på Jourstäd Leksand ta hand om flyttstädningen så får du tid till annat. Vi ser till att alla moment blir korrekt genomförda genom våra städlistor. Vi ser helt enkelt till att ditt hem blir skinande rent efter flyttstädningen så att du får godkänt av värden och köparen eller hyrestagaren. Vi samarbetar med både mäklare och kvartersvärdar som lovordar våra flyttstädningar som utförs till bästa tänkbara pris & kvalitèt. Vår mångåriga erfarenhet borgar för ett perfekt resultat. Vi har duktiga medarbetare som har gedigen utbildning & som kan leverera kvalitets flyttstädningar till bästa pris i Leksand.

Hur lång tid tar en flyttstädning?

Vi ser till att vi är tillräckligt många på plats för att klara av en flyttstädning på en arbetsdag. Vi blir alltid klar samma dag om det är ett normalt smutsat objekt. Så en flyttstädning om den skall utföras noggrant tar en arbetsdag och då kan vi lämna bostaden skinande ren till nästa som skall flytta in. Vi städar efter speciella städlistor så inget skall missas. Skulle vi mot förmodan missa något har vi generösa garantier som självklart ingår gratis för dig som kund.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Flyttstadning-Flyttstad-Flyttstadningar-Leksand

Lämnar ni garanti på städningen?

Vi lämnar alltid 7 dagars garanti på städningen. Eventuella brister som framkommer vid besiktningstillfället, i anslutning till städtillfället, åtgärdas snarast av oss. Vi städar efter speciella listor & följer mäklarsamfundets riktlinjer för vad som skall ingå i en flyttstädning.
  • Alltid proffsiga utförda flyttstädningar
  • Alltid enligt Mäklarsamfundets rekommendationer
  • Alltid lågt pris
  • Alltid generösa garantier i 7 dagar

Flyttstädningar med generösa garantier

Vi lämnar alltid garanti på flyttstädningen vilket gör att eventuella invändningar som kan dyka upp vid besiktningstillfället åtgärdas snarast av oss. Besiktning sker antingen av kvartersvärd eller inflyttande. Ej av den som köpt tjänsten. Vi försöker alltid att komma tillbaka så fort vi kan om det mot förmodan skulle bli något nedslag. En nöjd kund är bästa reklamen och vårt mål är att alla skall var nöjda & belåtna efter våra flyttstädningar.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

SNABBOFFERT

Din flyttstädningsfirma i Leksand erbjuder dig flyttstädning

Vi erbjuder alla flyttstädningar till bra pris i Leksand. Många års vana gör att din flyttstäd utförs av kompetenta duktiga medarbetare som borgar för bra kvalitet och du kan boka oss på dygnets alla timmar. Det som ingår finner du på vår hemsida & självklart så städar vi efter de krav & normer som idag är uppsatta. Vad du behöver tänka på är att kyl & frys är avslagna så vi kan ta allt vid flyttstädningen.

Flyttstäd i Leksand med garanti

Efter att vi utfört vår flyttstädning lämnar vi 7 dagars garanti för eventuella omstädningar. Att vi får omstäd hör till ovanligheterna men för att du som kund skall känna dig trygg så är dessa garantier självklart helt kostnadsfria för dig. Välkommen till oss på Jourstäd Leksand.

Dödsbostädning & dödsbotömning

Ibland kan det kännas tungt efter det tråkiga som ett dödsbo innebär. Därför så kan vi hjälpa er med allt runt en dödsbostädning och tömning. Attraktiva priser samt hög kvalitet gör att du tryggt kan anlita oss vid dödsfallet.

Byggstädning Leksand

Vi erbjuder byggstädning till alla i Leksand. Det är många som använder sig av oss eftersom vi håller bästa tänkbara pris på våra städningar. Vi har kapacitet att ge alla tider inom rimliga tider. Vi finns tillgängliga för gratis offert på dygnets alla timmar.

Städfirma till bra pris & kvalitet i Leksand

Vi levererar kvalitetsstäd till bra pris till alla som önskar boka våra tjänster. Önskar du rengöring av duschvägg eller något annat inom städning ring så städar vi. Vi utför kvalitet till bästa tänkbara pris och gör allt som har med städservice att göra.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67