Flyttstädning Ludvika

Nu kan ni boka er flyttstädning i Ludvika dygnet runt med oss. Vi har etablerat oss just i er stad för att ge er bra service med öppentider som passar er. Vi har öppet dygnet runt och vi nås på dygnets alla timmar. Vi ger er en flyttstädning med kvalitetskontroll som vi dessutom har generösa garantier på och bästa tänkbara pris. Våra låga priser på våra flyttstädningar kan vi hålla just för att vår personal utbildas kontinuerligt och på det sättet kan leverera hög kvalitet till rätt pris. Vi ser till att alla blir nöjda och belåtna och det gör att den som flyttar in får stiga in i ett välstädat hem. Våra städtjänster är prisvärda och vi håller hög kvalitet rakt igenom hela processen.

Prisvärd flyttstäd i Ludvika

Passa på att boka flyttstädning i Ludvika till bra pris & kvalitet. Vi har många års erfarenhet av just flyttstädningar i Ludvika. Samarbete med både kvartesvärdar & mäklare borgar för att du som slutkund skall få en flyttstädning med finess och kvalitet till bästa tänkbara pris. Vi vill ge dig städning där du som slutkund får se att vår tjänst levereras med finess och att du kan förlita dig på att din bostad blir skinande ren. Vi hjälper både privatpersoner & företag att leverera städning i hela Dalarna.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Flyttstadning-Flyttstad-Flyttstadningar-Ludvika

Dödsbostädning & dödsbotömning

Vi erbjuder både dödsbostädning och dödsbotömning till alla som hamnat i denna svåra situation. Vi vill ge dig som kund möjlighet att boka våra städtjänster dygnet runt året om. Vi har många års erfarenhet som gör att du som kund tryggt kan anlita oss. Vi levererar otroligt bra städning och tömning och vi har garantier som täcker allt om olyckan skulle vara framme. Välkommen att begär gratis offert.

Bekymmersfri flyttstädning

Om ni anlitar oss när du behöver flyttstäda kan ni koncentrera er på er nya bostad istället och det är trevligare än att vara i sitt gamla hem som man skall lämna. Vår vana av just flyttstädningar garanterar dig ett fullgott resultat. Vi tar alltid våra kunders behov på största allvar och kan garantera er noggrannhet och professionellt utförd flyttstädning med städpersonal som verkligen brinner för sina uppgifter att göra dig som kund nöjd. Material tillhandahåller vi och lampor så inget behöver du tänka på.

Städlistan vad ingår i flyttstädning?

  • Kök – spis. Rengöring ovan- och undersida, sidor och vägg. Rengöring kokplattor, även kokplattornas kanter. Rengöring spisfläkt, kåpa och filter (filter om möjligt). Rengöring ugn och värmeskåp. Rengöring plåtar och galler.
  • Kök – diskbänk, skåp, väggar, golv Avtorkning skåp, in- och utvändigt. Rengöring av kakel och kryddhylla. Avtorkning diskbänk, vask och skärbräda. Rengöring golv.
  • Kök – övrigt. Fönsterputs (Alla sidor om möjligt utan problem). Rengöring kyl/frys invändigt, utvändigt om möjligt. Rengöring snickerier. Rengöring på och bakom element. Våttorknng av golv. Avtorkning innerdörrar. Avtorkning skåp och garderober. Avtorkning eluttag och strömbrytare. Rengöring väggar och tak från damm.
  • Toalett och badrum avkalkning. Toalettstol och tvättställ. Rengöring in- och utsidan av toalettstol. Rengöring ovan- och undersida av tvättställ. Avtorkning rör. Rengöring badkar och badkarsfront och under badkar. Rensning golvbrunn. Rengöring av kakelväggar.
  • Vardagsrum, sovrum, hall Fönsterputs (Alla sidor om möjligt utan problem). Rengöring snickerier. Rengöring på och bakom element. Våttorkning av golv. Avtorkning innerdörrar. Avtorkning skåp och garderober. Avtorkning eluttag och strömbrytare. Rengöring väggar och tak från damm.
  • Övrigt Bortforsling av överblivna saker, möbler, grovsopor ingår inte. Klistermärken, häftmassa, tejp mm på dörrar, väggar, snickerier ansvarar vi inte för. Nikotin skadade och grovt ned smutsade objekt lämnar vi pris på efter inspektion. Garanti i form av nöjdkundgaranti lämnas 1 vecka efter städning. Önskas förlängning meddela oss innan.

Städfirma Ludvika

Prisvärd städfirma som levererar alla de tänkbara städtjänsterna. Önskar du hemstädning eller fönsterputs så kan du på dygnets alla timmar anlita oss. Vi har snabba svarstider för dem som vill anlita oss i Ludvika.

Byggstädning Ludvika

Behöver du byggstädning så kontakta oss för gratis offert. Vi löser både stora och små uppdrag på bästa tänkbara sätt. Alla är välkomna att kontakta oss så skall vi leverera dig en städning på bästa tänkbara sätt och pris.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

SNABBOFFERT

Prisvärda flyttstädningar i Ludvika

Söker du kvalitet till rätt pris i Ludvika så har du kommit rätt. Våra genuint erfarna städare som utför flyttstädningarna har lång erfarenhet & är extremt noggranna. Det gör att du kan boka din flyttstäd med oss och förlita dig på att resultatet blir skinande rent. Våra låga priser kan vi hålla just för att vi köper in stora mängder direkt av städgrossisterna. Samt att vår personal får löpande utbildningar som gör att de hinner många uppdrag varje månad. Testa att anlita oss.

Generösa priser & garantier

För många som bokar flyttstädning så är priset A&O. Så vi har valt att göra våra priser attraktiva och vi vill ge alla kvalitet till rätt pris. Generösa garantier som gör att du som kund får en ren bostad som nästa inflyttande kommer att uppskatta & för oss är det en självklarhet. Välkommen med din prisförfrågan som vi levererar gratis såklart inom några minuter.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67