Flyttstädning Ludvika

OM VÅR FLYTTSTÄDNING LUDVIKA
Få mer tid över till det som är viktigt för dig genom att anlita oss på Jourstäd för det du behöver hjälp med. Vi gör allt inom städning, men det vi arbetar mest med och som brukar vara den största underlättningen är flyttstädning. Detta då det är en tung städform som kräver mycket ansträngning och det är många gånger många års smuts som ska städas bort.

När vi sköter flyttstädning ingår mer eller mindre allt som normalt krävs. Vi följer Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning och det ingår alltid en sju dagar lång nöjdkund-garanti. Denna innebär helt enkelt att om den inflyttande är missnöjd med städningen så gör vi om det som bedöms bristfälligt. Denna garanti går att få förlängd, bara meddela önskemålet vid bokning av flyttstädning.

Skulle det vara så att du har speciella önskemål eller ett särskilt nedsmutsat rum, t ex av rök eller husdjur, så ber vi dig att meddela det på förhand. Det är viktigt för oss att vi kan avsätta rätt resurser och ge dig rätt prisbild på arbetet.

Boka flyttstädning i Ludvika på:
Jourtel: 0738-41 95 67
E-post: info@jourstadsverige.se

Städfirma Ludvika

EN MÅNGSIDIG STÄDFIRMA
Jourstäd Ludvika är en prisvärd städfirma som gör allt inom städning. Endast dina behov och önskemål sätter gränserna. Allt från enklare uppdrag så som hemstädning och fönsterputsning till tyngre städning som till exempel dödsbostädning och byggstädning. Begär offert redan idag!