Flyttstädning Luleå

FLYTTSTÄD I LULEÅ

Står du inför en flytt och behöver hjälp att underlätta processen? Vi på Jourstäd Luleå finns att anlita för flyttstädning i Luleå med omnejd och hjälper både privatpersoner och företag. Vi är experter på all form av städning och hjälper dig med allt från regelbunden hemstädning till byggstädning, men det vi gör absolut mest är flyttstädning och det förstår vi. Vid en flytt är det massor som ska göras. Inte bara ska du packa, det ska sorteras, rensas, städas och organiseras på samma gång som alla dina saker ska flyttas från en plats till en annan. Att då ta tag i en rejäl flyttstädning brukar inte kännas så lockande. Anlita oss istället, så ser vi till att du kan tänka på ditt nya hem istället för det gamla.

När vi flyttstädar följer vi Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning och självklart ingår det en nöjd kund-garanti. Denna innebär att om det skulle vara några klagomål på städningen från hyresvärd eller den som ska flytta in, ja, då löser vi det. Garantin gäller i sju dagar, men det finns möjlighet till förlängning. Meddela oss bara detta önskemål vid bokning.

Boka flyttstädning Luleå:

Jourtel: 0738-41 95 67
E-post: info@jourstadsverige.se

Städfirma Luleå

ANLITA STÄDFIRMA LULEÅ

Söker du en städfirma i Luleå som kan hjälpa dig med städning? Vi finns att anlita för både företag och privatpersoner, tar på oss återkommande uppdrag men även enstaka tillfällen. Vi gör allt från flyttstädning till kontorsstädning till byggstädning och dödsbostädning. För att göra det enkelt för dig erbjuder vi både fasta priser och löpande timpris, du väljer det som känns bäst för dig.

Få offert på städning genom att fylla i formuläret nedan.