Flyttstädning Lund

OM VÅR FLYTTSTÄDNING LUND
Behöver du anlita en städfirma i Lund för att hjälpa dig med flytten? Vi på Jourstäd är experter på all form av städning och hjälper dig med flyttstädning för en snabb och enkel flytt. När du anlitar oss ingår allt som vanligtvis krävs för en komplett flyttstädning och vi följer Mäklarsamfundets rekommendationer. För att du ska känna dig trygg med ditt val av städfirma ingår alltid en nöjd kund-garanti när du bokar flyttstädning i Lund. Denna innebär att om den inflyttade mot förmodan inte är nöjd, då gör vi om de moment som finnes bristfälliga.

När vi flyttstädar behöver du aldrig komplettera med något material och vi använder självklart miljövänliga städmedel. För oss är det viktigt att vara en miljövänlig städfirma och anstränger oss för att alltid städa med minsta möjliga mängd kemikalier.

Vi finns att anlita för flyttstädning i Lund med omnejd och hjälper både företag och privatpersoner.

0738-41 95 67
info@jourstadsverige.se

Städfirma Lund

EN BRA STÄDFIRMA LUND
Jourstäd är en kundnära städfirma i Lund med fokus på att alltid vara flexibla och tillmötesgående. Nöjda kunder är det viktigaste för oss och vi vill att vår service speglar det. Vi arbetar med all form av städning, från byggstädning till dödsbostädning till regelbunden hemstädning.