Mäklarnas roll och påverkan av visningsstädning

Mäklarnas roll och påverkan av visningsstädning

Mäklarnas roll och påverkan av visningsstädning

Mäklarnas roll och påverkan av visningsstädning har senaste åren verkligen gjort oss lite förvånande. Genom våra 15 år i yrket har vi aldrig haft mer förfrågningar än nu runt just visningsstädningar och det gläder oss att visningsstädning blir så populärt.

Visningsstädning dess för och nackdelar

Visningsstädning dess för och nackdelar som vi ser det. Mäklarna har genom åren haft det verkligen förspänt. Låga räntor har gjort att alla objekt sålts med höga priser och snabbt avslut. Sen om det beror på städningen i bostaden eller inte det är svårt att avgöra. En välstädat bostad är väl såklart lättare att sälja. Finns ju objekt som behöver saneras och då är en visningsstädning viktigare.

Första intrycket påverkar självklart både fortsatt intresse och smuts kan dölja den vackra utsikten om fönstren ej putsats under lång tid. Mäklarna bedriver som alla vet sitt sätt att tjäna pengar. De får snabbare in sina 60 000 kr i arvode + sin 8 % provision om det blir priser över utgångspriset. Att sen du som kund betalar för 2 städningar drabbar ju enbart dig och inte mäklaren.

Bör visningsstädningar utföras överhuvudtaget?

Bör visningsstädningar utföras överhuvudtaget kanske du funderar på? Vi anser att det är enbart ett sätt för mäklaren att få in sina pengar. För visst är det så att alla spekulanter förstår att detta är en bostad människor bor i. Så visst måste det synas och inte se sterilt ut?

Ibland så självklart så är det befogat. Alla har vi olika preferenser på vad som är normalt. Mäklarnas fotografer vill ju inte fota en bostad som är överbelamrad av saker. Men hur ofta hör ni en mäklare sälja röjningsstädningar? Kanske förståeligt om de skulle tycka att kunden har för rörigt i sin bostad.

Är det mäklaren eller säljaren som skall tjäna på en husaffär?

Är det mäklaren eller säljaren som skall tjäna på en husaffär kan man fråga sig. Som städfirma anser vi att bägge skall tjäna pengar. Men om vi ser krasst på allt detta så är det ibland så att en ägare av en bostad har köpt på toppen av fastighetsmarknaden. Då är det desto värre om man sedan skall luras av en mäklare. Cash is king heter det och pengar är det som styr det mesta idag.

Som bostadsägare så skall du såklart se om din egen plånbok. Om du kan plocka undan själv och se till att det är ok att fota så är det en bra besparing. Alla fotografer som mäklarna anlitar använder photoshop och kan både dölja lägga till saker. Du kanske som jag har varit på visningar där broschyren inte alls stämmer med verkligheten. Detta är du inte ensam om tyvärr.

Hemligheter vid visningsstädning

Hemligheter vid visningsstädning finns det många av. Du skall om du har en bostad ta in massor av offerter av olika mäklare. Har själv enbart betalat 10 000 kr för att få den hjälp jag velat ha vid alla mina husaffärer.

Kanske är du nyfiken på hur vi gjort? Inga hemligheter alls. Kontakta oss så skall du få gratis rådgivning på hur du får mest kvar på sista raden i din bostadsaffär. Varför lägga dina pengar i mäklarens börs? Vi kan bistå er med gratis råd som gör er affär enkel och helt korrekt enligt alla normer. Välkommen att kontakta oss.

Hemligheter vid visningsstädning

Hemligheter vid visningsstädning

Kan vi hjälpa till med att få er att göra en bättre bostadsaffär? Kontakta oss så skall vi vägleda er genom hela affären. Utan baktankar och detta gör vi för att vi istället gör det som kallas flyttstädning. Denna tjänst är mer relevant än en visningsstädning för att mäklaren skall tjäna snabba pengar. Pengarna är dina så håll om dem hårt.