Flyttstädning Malmö

OM VÅR FLYTTSTÄDNING

Jourstäd är en städfirma i Malmö med speciell kompetens inom just flyttstädning, det är det vi gör mest och det vi gör bäst. Vi finns att anlita för flyttstädning i Malmö med omnejd och hjälper både företag och privatpersoner.

När du anlitar oss får du Malmös kanske bästa flyttstädning med tillhörande kvalitetsgaranti. För oss är det viktigt att du kan vara trygg med att du inte bara får ett bra pris utan att du faktiskt får en bra flyttstädning, som tål att granskas. Vi vill vara ett prisvärt alternativ utan att det ska påverka resultatet negativt. Därför anstränger vi oss alltid lite extra för att vara flexibla och se till att inget förbises. Vi följer Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning.

Vi hjälper dig att se till att din städning går smidigt, blir bra utförd och ser till att du kan lägga din energi på annat. Låt oss ta hand om det gamla så du kan fokusera på det nya.

Boka din flyttstädning genom att använda formuläret eller kontakta oss på dessa uppgifter:

0738-41 95 67
info@jourstadsverige.se

Flyttstädning Malmö offert

BOKA FLYTTSTÄDNING

Boka flyttstädning i Malmö till bra pris med oss på Jourstäd. Vi kan ofta hjälpa dig med kort varsel och erbjuder tillhörande nöjd kund-garanti.