Norrbottens och Västerbottens städfirma

Norrbottens och Västerbottens städfirma

Norrbottens och Västerbottens städfirma

Norrbottens och Västerbottens städfirma. Bästa städningen bokar ni med oss. Du hittar mer information om våra produkter och tjänster här. Lokala städare erbjuder en komplett städfirma som gör allt i städningen i Norrbotten och Västerbotten.

Flyttstädningen i Västerbotten och Norrbotten

I de länen där kämpar vi med den oundvikliga städningen efter er flytt. Självklart används miljövänliga lösningar och säkerhet för att skydda miljön. Anlita oss om du vill ha ett riktigt ljust, rent hem, golvvård ingår.

Efter vårt besök har ni ett rent och snyggt kök, nystädade fönster som glänser.

Kontakta oss vår städfirma som erbjuder flyttstädningar i:

Jourstäd lovar alltid kunder att upprätthålla kvaliteten med ett fast pris. Vi menar garanti för hög kvalitet och nöjda kunder, så vi erbjuder alltid att göra varje objekt lysande under vår rengöring. Vårt mål är att alla ska få möjlighet att flytta och använda våra städtjänster och få precis den hjälp de behöver. Vi hjälper dig också att kombinera flera uppgifter på samma dag samtidigt, till exempel flytthjälp och Jourstädning, så att du tar kontroll över kostnaden. Vi är ett miljövänligt städföretag.

Prisberäkning med gratis offert

Genom att ge en hög servicenivå under städningen kommer vi också att förklara husets storlek, vad som behöver göras härnäst, och vi lämnar alltid ett fast pris för vad städningen kommer att kosta.

Fyll i formuläret och förklara ditt behov och få ett riktigt bra pris. Hos oss får du också en komplett rengöring av hela bostaden, såsom inglasade balkonger, diskmaskiner, tvättmaskiner och allt du önskar.

Material tillhandahåller vi

På Jourstäd så ansvarar vi för det material och den utrustning som behövs för att utföra arbetet. Vår städpersonal arbetar med en god känsla för service, för att ge dig en oslagbar helt ny städkänsla och lukt, så att du kan spara arbetskostnader genom att avbryta den rutinmässiga rengöringen av civil städning, eftersom städning är en hemrelaterad tjänst. Det innebär att du som kund endast har rätt att betala 50% av företagskostnaden.

Rut-rabatten gäller dock inte: fastigheter, företag, föreningar och om din inkomst är i andra länder. Vår städservice är mycket flexibel och vi kommer att hålla samma pris oavsett helg eller vardag.

Nöjd Kund-Garanti

När du anlitar oss som ett professionellt städföretag garanterar vi 100% kundnöjdhet till alla våra kunder. Som kund ger vi dig 7 dagars flyttstädningsgaranti och garantin gäller både dig och den nya inflyttande. Detta innebär att både initiativtagaren och förvärvaren kommer att vara nöjda med resultatet.

Om det finns ett klagomål under inspektionen kommer vi att vidta åtgärder så snart som möjligt utan extra kostnad. Vår utbildade personal kommer att göra städningen så att du blir godkänd av hyresvärden eller den nya ägaren under bytet.

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med att välja städfirma. Observera att kommentarer måste tas emot inom 7 dagar efter att flyttstädning utförts.