Flyttstädning Norrköping

Välkommen till Jourstäd Norrköping. Vänd dig till oss när du vill få professionell flyttstädning som din hyresvärd eller bostadens nya ägare godkänner direkt efter utfört jobb. Boka via E-post eller telefon. Vi har bra pris på flyttstädning & bra kvalitet på våra flyttstädningar.

Flyttstädning är något som många oroar sig för. Det innebär mycket jobb att få rent på ytor som man sällan lagt märke till. Filtret i köksfläkten, kakelranden i badrummet, avloppsbrunnarna, kylskåpets hyllplan, hörnen längst in i garderoberna. Detta är områden som man sällan tänker på till vardags eller som man åtminstone inte brukar städa oftare än några få gånger per år. Och när du väl städar dem brukar du nog knappast göra allt på en gång utan tar kanske något moment i taget.

Flyttstädning i Norrköping

Känn dig trygg genom att lämna över städningen åt professionella städare

Vid en flyttstädning måste allt utföras med galans och efter metoder som kräver engagemang. Det är lätt att några moment missas och att du då får bakläxa av inflyttande eller besiktningsmannen. Väljer du Jourstäd som din leverantör av flyttstädning i Norrköping behöver du inte oroa dig då vi har garantier. Vi ser till att varje moment hinns med på den tid vi har avtalat och att inget missas. Skulle något mot förmodan behöva åtgärdas gör vi detta utan extra kostnad som en del av vår generösa garanti.

Vår personal har fått ordentlig städutbildning och har lång erfarenhet av flyttstäd och arbetar enligt ett effektivt system med riktigt bra produkter som självklart är miljövänliga. Så kan du känna dig trygg i att din flyttstädning görs rätt och blir godkänd. Hör av dig till oss idag så tar vi fram ett kostnadsförslag. Flyttstädning ger rätt till RUT-avdrag, så även där lönar det sig att anlita ett proffs istället för att städa på egen hand. Välkommen

0738-41 95 67
info@jourstadsverige.se

SNABBOFFERT

När kvaliteten avgör din flyttstädning

När du vill få din flyttstädning utförd av expertis där våra flyttstädningsexperter rycker in så skall du självklart anlita oss i Norrköping. Våran personal har enormt stor erfarenhet & levererar snabbt & grundligt din flyttstädning. Sen har vi öppet dygnet runt via e-post där vi har bemanning alla dygnets timmar så tveka inte att kontakta oss.

Kvalitet till bra pris

Våra priser tillhör de absolut lägsta & vår kvalitet de absolut högsta i Norrköping. Vi har sett att levererar man bra flyttstädningar så genererar det fler nöjda kunder som blir en smidig & bra marknadskanal som dessutom gör att vi kan växa i företaget & ta på oss mer o mer jobb. Glädjande att ni i Norrköping har gett oss denna möjlighet. Kontakta oss med frågor eller pris. Självklart är våra offerter helt kostnadsfria.