Flyttstädning Norrköping

OM VÅR FLYTTSTÄDNING NORRKÖPING
Står du inför en flytt? Vi vet att det är mycket som ska göras, du behöver städa, sortera, packa och organisera och det är inte helt sällan ett projekt som tar väldigt mycket tid och energi. Ett sätt att göra det enklare för dig själv är att anlita en städfirma för flyttstädning, t ex oss på Jourstäd. Vi ser till att din flytt blir mycket enklare och att du kan lägga din energi på annat så som att komma till rätta i ditt nya hem.

Flyttstädning är det vi på Jourstäd gör allra mest och bäst. Efter många år har flyttstäd blivit en specialitet och vi är snabba, effektiva och våra kunder är nöjda. För att säkerställa att vi aldrig missar något så följer vi Mäklarsamfundets rekommendationer. Dessutom har vi så klart en nöjd kund-garanti, på så vis kan du känna dig trygg med att du alltid får ett bra resultat. En professionell och noggrann städfirma helt enkelt.

Boka riktigt bra flyttstädning i Norrköping, oftast kan vi hjälpa dig med riktigt kort varsel!

info@jourstadsverige.se
0738-41 95 67

Byggstädning Norrköping

SNABB OCH EFFEKTIV BYGGSTÄDNING
Vi hjälper både privatpersoner och företag med byggstädning i Norrköping med omnejd. I vår byggstädning ingår mer eller mindre allt det som behövs för att platsen ska vara redo att nyttjas på tilltänkt sätt. Vi vet vad som krävs för att se till att en lokal eller en bostad ska vara hygienisk, fräsch och ren och gör det snabbt. Fråga oss gärna mer eller boka din byggstädning direkt.