Flyttstädning Örebro

Att flytta är ett stort projekt. Det tar tid och energi att tömma boende och flytta in i en ny. Det är också en stor förändring i vardagen, vilket också kräver sitt. För att helt koncentrera sig på att installera dig i ditt nya hem, kan du låta andra göra jobbet. Hänvisa den tunga, tråkiga flyttstädningen på professionell personal, och lägg all din energi på den nya starten i livet. Du behöver inte stressa och du behöver inte oroa dig vi flyttstädar med garanti. Du kan helt enkelt koncentrera dig 100% på ditt nya hem om du väljer att ta hjälp med flyttstädningen. Vi har duktiga städare som inte gör annat än just flyttstädning. Så i Örebro kan du anlita oss på Jourstäd Örebro för din flyttstäd så får du bra och noggrant arbete utfört av oss och de som flyttar in kan få en väl utförd flyttstädning där allt är gått igenom i minsta detalj.

Prisvärd flyttstäd i Örebro

Vi har samarbeten både med mäklare & kvartsvärdar som tipsar om våra flyttstädningar. Vi värnar om både personalen i form av utbildning i just flyttstädningar. Vi vill se personalen trivas & då blir jobben utförda med bravur och slutresultatet blir perfekt. Våra låga priser vill vi ha som ett mål att kunna leverera till alla.

Boka flyttstäd i Örebro dygnet runt

Vi har öppet dygnets alla timmar för att du som kund skall kunna boka våra flyttstädningar på tider som passar dig. Personalen jobbar dygnet runt med att serva er med att ge er gratis offert och önskar du boka direkt efter offert så levererar vi ett BOKNINGSFORMULÄR

Kostnadsfri offert inom 60 min från Örebros proffsiga flyttstädare

Vi erbjuder professionell flyttstädning med generösa garantier i Örebro. Hör av dig till Jourstäd Örebro så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig med flyttstädningen.

Komplett flyttstädning

Vår flyttstädning är helt komplett & innehåller all den grovstädning som normalt krävs vid en flyttstädning med garanti.

• Vi står för allt städmaterialet! All utrustning som krävs har vi med oss såklart, du kan med andra ord slappna av helt & hållet.

• Vi fixar allt. Från start till mål.

• I vår flyttstädning ingår en nöjd kund garanti. Är den inflyttade inte nöjd kommer vi och gör om det. Nöjda kunder är det viktigaste för oss!

• Jourstäd utgår från Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädningar.

Vi nås dygnet runt 365 dagar per år 24/7

0738-41 95 67
info@jourstadsverige.se

SNABBOFFERT

Bästa priset på flyttstädningar i Örebro

Många säger i Örebro att vi har bästa kvaliteten på våra flyttstädningar till bästa priset långt under våra konkurrenter. Det glädjer oss oerhört att våra kvalitetsstädningar uppskattas. Vi har sett att anställer man personal med erfarenhet så gör de samma uppgifter på en bråkdel av personal som inte besitter samma kvalitet. Så vill ni ha kvalitet till bra pris så kontakta oss på Jourstäd Örebro för en gratis offert eller bokning.

Kvalitet till rätt pris i Örebro

Flyttstädning med kvalitet behöver inte kosta så mycket. Sen bidrar ju RUT-avdraget till privatpersoner såklart att priset blir oerhört lågt. Vi försöker alltid leverera kvalitet till lägsta tänkbara pris på våra flyttstädningar. Så kontakta oss direkt för en gratis offert via formuläret eller e-post.