Flyttstädning Örebro

Att flytta är ett stort projekt. Det tar tid och energi att tömma boende och flytta in i en ny. Det är också en stor förändring i vardagen, vilket också kräver sitt. För att helt koncentrera sig på att installera dig i ditt nya hem, kan du låta andra göra jobbet. Hänvisa den tunga, tråkiga flyttstädningen på professionell personal, och lägg all din energi på den nya starten i livet. Du behöver inte stressa och du behöver inte oroa dig vi flyttstädar med garanti. Du kan helt enkelt koncentrera dig 100% på ditt nya hem om du väljer att ta hjälp med flyttstädningen.

Flyttstädning i Örebro

Kostnadsfri offert inom 60 min från Örebros proffsiga flyttstädare!

Vi erbjuder professionell flyttstädning med generösa garantier i Örebro. Hör av dig till Jourstäd Örebro så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig med flyttstädningen.

Komplett flyttstädning

Vår flyttstädning är helt komplett & innehåller all den grovstädning som normalt krävs vid en flyttstädning med garanti.

• Vi står för allt städmaterialet! All utrustning som krävs har vi med oss såklart, du kan med andra ord slappna av helt & hållet.

• Vi fixar allt. Från start till mål.

• I vår flyttstädning ingår en nöjd kund garanti. Är den inflyttade inte nöjd kommer vi och gör om det. Nöjda kunder är det viktigaste för oss!

• Jourstäd utgår från Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädningar.

Vi nås dygnet runt 365 dagar per år 24/7

0738-41 95 67
info@jourstadsverige.se

SNABBOFFERT