Flyttstädning Örnsköldsvik

I Övik finns det bästa valet för dig som vill boka in flyttstädning. Jourstäd Övik erbjuder flyttstädningar både till privatpersoner och företag som byter miljö.

Vi har bra priser på vår flyttstäd och lämnar inget åt slumpen.

Jourstäd Örnsköldsvik finns just för dig på alla dygnets timmar.

Välkommen att boka in din flyttstäd i Övik.

Flyttstädning i Örnsköldsvik

Flyttstädning i Övik

Vid flyttstädningar av Jourstäd Örnsköldsvik är nöjda kunder det absolut viktigaste. Vi är prisvärda, duktiga och pålitliga. Därför ingår det alltid en kvalitetsgaranti på vår flyttstädning. Detta innebär att om den som ska flytta in mot förmodan inte är nöjd med resultatet så kommer vi ut och gör om de moment av flyttstädningen som ni fann undermålig.

• Fönsterputsning ingår alltid. När vädret tillåter både in och utvändigt.

• Vi följer Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädningar.

• Allt ingår i vår flyttstäd. Du behöver aldrig komplettera med rengöringsmedel eller liknande. Har du däremot speciella önskemål eller ovanligt hårt nedsmutsade rum (t.ex inrökt eller skador från husdjur), behov av saneringar så är det viktigt att vi får veta det i förväg så vi kan ge dig rätt pris samt att vi kan avsätta rätt resurser som som speglar verkligheten.

• Alla rum blir skinande rent och hygieniskt.

Boka flyttstädning direkt på 0738-41 95 67 eller skicka efter pris på info@jourstadsverige.se, vi återkommer med pris på flyttstädning så snart vi kan. Varmt välkommen att höra av dig!

SNABBOFFERT