Flyttstädning Örnsköldsvik

OM VÅR FLYTTSTÄDNING ÖRNSKÖLDSVIK

Står du inför en flytt? Låt oss på Jourstäd Örnsköldsvik göra den lättare för dig genom att låta oss ta hand om flyttstädningen. Vi är en kompetent städfirma med många år i städbranschen och som framför allt arbetat mycket med just flyttstäd. När du anlitar oss får du riktiga proffs, vår städpersonal har god kunskap, relevanta utbildningar och vi arbetar flexibelt och lyhört för att se till att du alltid blir nöjd.

För oss är nöjda kunder det viktigaste, därför ingår det en kvalitetsgaranti i vår flyttstädning. Denna innebär att om det skulle finnas något att anmärka på vid inspektion, då kommer vi och gör om det som finnes undermåligt. Garantin gäller i sju dagar med möjlighet till förlängning.

I vår flyttstädning ingår allt du kan tänkas behöva och vi följer Mäklarsamfundets rekommendationer. Skulle det mot förmodan vara något du önskar lägga till eller om du har en särskilt nedsmutsad bostad kan vi alltid lösa det, bara meddela oss bara på förhand så vi kan avsätta rätt resurser.

Boka flyttstädning i Örnsköldsvik genom att ringa eller maila oss. Vi hjälper både företag och privatpersoner.

0738-41 95 67
info@jourstadsverige.se

Städfirma Örnsköldsvik

BOKA STÄDNING

Jourstäd Örnsköldsvik är en flexibel städfirma som hjälper både företag och privatpersoner. Vi gör allt från en enklare hemstädning till flyttstädning till sanering. Enklast bokar du din städning genom att använda formuläret nedan. Välkommen!