Flyttstädning Östersund

Bra kvalitetsstädningar utförs av Jourstäd Östersund. Mångårig vana av flyttstäd gör oss till det bästa alternativet för er som önskar få en komplett flyttstädning med generösa garantier. I alla våra flyttstädningar som vi utför så ingår material och inga dolda kostnader. Vi vet att det kan var skönt att slippa det betungande i att flyttstäda då man som utflyttad hellre vill inrikta sig på att komma in i sin nya bostad. Så låt oss hjälpa dig med din flyttstädning så får du tid över till roligare saker.

Vad kostar flyttstädning?

Kanske undrar du vad en flyttstädning kostar? Vi har pris per kvadratmeter och det innebär att du får bästa tänkbara pris då du begär en gratis offert av oss. Har du förråd eller balkong så anger du detta vid offertförfrågan så får du pris av oss som motsvarar det du vill boka in. Vi håller attraktiva priser på alla våra flyttstädningar.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Flyttstadning-Flyttstad-Flyttstadningar-Ostersund

Varför boka oss på Jourstäd?

Flyttstädning kan vi erbjuda till hög kvalitet och låga priser utförda av kompetent och noggrann personal som uppfyller dina önskemål och förväntningar. Vi tillhandahåller de material som ingår men om det är ett behov av en mer avancerad flyttstädning som exempelvis en sanering efter djur, nikotin och hårt smutsade ytor så behöver vi få veta det i förväg för att vi ska kunna avsätta den tid som krävs.

Vi erbjuder även en kvalitetsgaranti där du som kund kan förlita dig på att arbetet anses utfört först när slutresultatet godkänts.

Vilka garantier erbjuder Jourstäd Östersund

På flyttstäd erbjuder vi 7 dagars städgaranti från städtillfället och kan förlängas enligt överenskommelse om behov finns. Vår garanti omfattar alla moment i en flyttstäd med en försäkring som ersätter eventuella skador som uppstår vid städning.

Städfirma Östersund

Städfirma med prisvärda städtjänster där du får kvalitet på alla dina inbokade tjänster. Allt inom städning kan vi leverera och vi har både fönsterputsning samt att vi kan erbjuda detta till både företaga och privatpersoner. Vi försöker alltid att ge dig en städoffert inom några minuter så att du snabbt skall få den hjälp du önskar.

Byggstädning Östersund

Behöver du byggstäd så kan du kontakta oss för en gratis offert. Vi sköter om allt efter byggnationen och ser till att få bort det fina dammet som lägger sig överallt. Vi har den rätta kunskapen för att kunna ge dig som kund bra pris samt hög kvalitet. Behövs bortforsling av överblivet material så kan vi bistå er med det också. Kontakta oss för en gratis offert.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

SNABBOFFERT

Flyttstädning i Östersund bokar du dygnet runt

Jourstäd levererar er flyttstäd på dygnets alla timmar. Sen att vi har bra priser gör att du som slutkund kan få kvalitetsstäd på din flyttstäd till bra pris och att vi finns tillgänglig 24/7 för att kunna ge dig det du önskar. Vi håller enbart på med just flyttstädningar då det tagit över vår verksamhet mer o mer i Östersund. För oss är det ett bevis på att vi levererar kvalitet till er & det gör att vi vill fortsätta att ge alla i Östersund flyttstädningar till bästa pris på tider som passar er.

Flyttstäd i världsklass

Flyttstädningarna vi utför gör vi med kompetent personal och vi slutar inte städa förrän beställaren är nöjd med vårt jobb. Att leverera kvalitet är vårt motto & det gör att du som beställare kanske kommer tillbaka eller tipsar någon annan att anlita oss. Vi har gratis offert så begär ett pris så har du svar inom några minuter.

Dödsbotömning & dödsbostädning

Vi tillhandahåller allt inom områden som har med just dödsbon att göra. Vi erbjuder dig tjänster som skall underlätta för dig i denna svåra stund. Du kan kontakta oss för att ställa frågor eller begära offert på det ni önskar ha gjort. Just det tunga i att både tömma och sen ta hand om städningen är betungande saker som vår städfirma mer än gärna hjälper till med.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67