Flyttstädning Östersund

OM VÅR FLYTTSTÄDNING ÖSTERSUND

Om du någon gång flyttat så vet du att det i samband med en flytt är väldigt mycket som ska göras, inte bara ska det packas, sorteras och flytta bohaget, det ska även utföras en flyttstädning. Har du dessutom bott i ditt hem en lägre tid så blir flyttstädningen tyngre. Hela hemmet ska skuras och varenda detalj ska vara ren och fräsch så att köparen eller den som ska flytta in möts av ett skinande rent hem. När du anlitar oss för flyttstädning ingår allt – vi ser till att fönstren är pustade, att alla ytor är rena och hygieniska och att golvbrunnar m.m. är rengjorda.

För att du dessutom ska känna dig trygg med att det aldrig blir några problem och att flyttstädningen är korrekt utförd så ingår det en nöjd kund-garanti, denna innebär helt enkelt att om den som ska ta över bostaden inte är nöjd, då kommer vi och gör om det. För oss är det viktigt att våra kunder är nöjda med oss och skulle känna sig bekväma att rekommendera oss till sina vänner och bekanta, därför anstränger vi oss alltid lite extra. Självklart följer vi Mäklarsamfundets rekommendationer.

Vi hjälper både företag och privatpersoner med flyttstädning i Östersund med omnejd. Boka flyttstädning direkt genom att kontakta Jourstäd städfirma via kontaktformuläret eller använd uppgifterna nedan.

0738-41 95 67
info@jourstadsverige.se

Städfirma Östersund

BOKA FLYTTSTÄDNING

Boka din städning via kontaktformuläret nedan. Vi hjälper dig med allt från flyttstädning till hemstädning till byggstädning och dödsbostädning – allt du kan tänka dig. Fyll i dina uppgifter och meddela hur vi kan hjälpa dig, så återkommer vi med pris på städning.