Flyttstädning Östersund

Bra kvalitetsstädningar utförs av Jourstäd Östersund. Mångårig vana av flyttstäd gör oss till det bästa alternativet för er som önskar få en komplett flyttstädning med genersösa garantier.

Flyttstädning i Östersund

Varför boka oss på Jourstäd?

Flyttstädning kan vi erbjuda till hög kvalitet och låga priser utförda av kompetent och noggrann personal som uppfyller dina önskemål och förväntningar. Vi tillhandahåller de material som ingår men om det är ett behov av en mer avancerad flyttstädning som exempelvis en sanering efter djur, nikotin och hårt smutsade ytor så behöver vi få veta det i förväg för att vi ska kunna avsätta den tid som krävs.

Vi erbjuder även en kvalitetsgaranti där du som kund kan förlita dig på att arbetet anses utfört först när slutresultatet godkänts.

Vilka garantier erbjuder Jourstäd Östersund

På flyttstäd erbjuder vi 7 dagars städgaranti från städtillfället och kan förlängas enligt överenskommelse om behov finns. Vår garanti omfattar alla moment i en flyttstäd med en försäkring som ersätter eventuella skador som uppstår vid städning.

SNABBOFFERT

Flyttstädning i Östersund bokar du dygnet runt

Jourstäd levererar er flyttstäd på dygnets alla timmar. Sen att vi har bra priser gör att du som slutkund kan få kvalitetsstäd på din flyttstäd till bra pris och att vi finns tillgänglig 24/7 för att kunna ge dig det du önskar. Vi håller enbart på med just flyttstädningar då det tagit över vår verksamhet mer o mer i Östersund. För oss är det ett bevis på att vi levererar kvalitet till er & det gör att vi vill fortsätta att ge alla i Östersund flyttstädningar till bästa pris på tider som passar er.

Flyttstäd i världsklass

Flyttstädningarna vi utför gör vi med kompetent personal och vi slutar inte städa förrän beställaren är nöjd med vårt jobb. Att leverera kvalitet är vårt motto & det gör att du som beställare kanske kommer tillbaka eller tipsar någon annan att anlita oss. Vi har gratis offert så begär ett pris så har du svar inom några minuter.