Ozongenerator Luftrenare

Ozongenerator Luftrenare

Ozongenerator Luftrenare

Ozongenerator hjälper till att rena luften från bakterier och är bra vid saneringar. Luftrenare är bra vid allergiska symptom och hos oss kan ni hyra apparaten till ett bra pris. Att hyra en ozongenerator av oss bidrar till ett sundare klimat.

Ozongeneratorn skall stå i mellan 45-120 minuter beroende på storleken på bostaden. Sen skall man vädra under tiden, och alla växter skall man ta bort för att de mår inte bra av detta. Vill ni att vi ställer upp den i Örnsköldsvik så kan vi lösa det. Begär offert av oss och beskriv era önskemål så kommer vi dit.

Fördelar med ozongeneratorn

Många fördelar finns med att låta en Ozongeneratorn jobba och skapa en sund miljö. Allt fler har sett hur hem med urindoft och pälsdjur fått bättre inomhusklimat. Att se till att både människan och djuren får det bättre inne är klokt.

Många kanske har hälsoskäl som gör att de under många år har eftersatt städning. Sen kan det även vara mögelsporer som kommit in i bostaden. Brister i tätskikt i badrum kan orsaka svåra allergier. Detta att då anlita oss kan vara klokt. Hälsan är viktig och med rätt maskiner löser man det snabbt. Dessutom till ett humant pris.

Ozongeneratorns många användningsområden

  • Sanering vid bränder
  • Röksanering
  • Urinsaneringar
  • Mögelsanering

Finns så många olika områden som gör att alla skulle testa fördelarna med denna apparat. De vi hjälpt är evinnerligt tacksamma med prisbild och resultat. De som drabbats av bränder och inrökta lokaler har varit så glada efteråt. Idag så rökts det tyvärr inne av en del. Kan bero på sjukdomsbild eller annat.

Mögel kan uppkomma och ha många orsaker. Har du ett hus med dålig dränering så får man ofta mögel i källaren. Detta brukar synas med färgsläpp och svart och gröna ytor längst ner på väggarna.  Så kontakta oss för goda råd och hjälp.