Flyttstädning Piteå

Vi erbjuder Piteås bästa flyttstädning till bästa kvalitet & pris. Vi finns tillgängliga dygnet runt för att du skall kunna boka direkt via vår hemsida som du finner här. Flyttstädning till kvalitet för att du som kund skall få en komplett väl utförd flyttstädning. Vi hjälper både privatpersoner & företag för att underlätta er vardag. Det är många moment att tänka på i just våra flyttstädningar. Vi följer speciella städlistor & betar av dem en efter en för att inte missa något.

Flyttstäd bokar du på Jourstäd Piteå  till ett rimligt pris. Kvalitet till alla och envar, vi alla ytor rena gör och lämnar ingen smuts kvar. Flyttstädning kan du anlita oss på Jourstäd Piteå att utföra alla dagar i veckan. Vi svarar ofta inom ett par minuter så passa på att begär en gratis offert hos Jourstäd Piteå. Både via epost eller formulären nås vi. Vi har hållit på med flyttstäd under årtionden och alla är välkomna att boka in sin flyttstäd i Piteå via Jourstäd Piteå 24/7

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Flyttstadning-Pitea-Flyttstad-Flyttstadningar

Viktiga saker att tänka på vid flyttstädning

Alla utrymmen som skall flyttstädas skall vara helt tömda  på både saker och sopor och väl förberedd för vår ankomst. Ta gärna och titta igenom alla skåpar en extra gång för att säkerställa att det verkligen är tomt och att vi kan utföra vår flyttstädning. Frysen skall vara avfrostad och kylen avstängd med öppna dörrar.

Är det inte tömt så städar vi inte den aktuella lådan/skåpet, utan då faller detta bort utan kompensation på priset helt enligt våra villkor vid bokningen. Alla fönster och utrymmen skall gå öppna utan problem och meddela oss om det är något problem innan. Fönster får inte vara igenmålade eller igenskruvade eller liknande som försvårar flyttstädningen. Då rengörs bara det vi kommer åt och kan öppna utan risk att riva sönder.

När det gäller mellan ugnsglasen så rengörs dessa enbart om det finns tydlig bruksanvisning på hur dessa öppnas och ligger framme vid spisen. Idag finns ett 100 tal olika modeller och vi kan inte själva ansvara för att ha med oss bruksanvisningar på alla modeller som finns. Det ansvaret läggs på er som bokat tjänsten flyttstädning

Om det finns bubbelbadkar/duschkabiner så vill vi meddelas innan och vi flyttstädar enbart bakom bubbelbadkar om ni beställt detta som tillval.

Kabiner måste vara lösa & frigjorda med demontering av sockel innan vi kommer för flyttstädning. Montering av sockel sköter du som kund efter flyttstädningen. Vi ansvarar inte för att tömma saker eller forsla bort skräp. Objektet skall vara förberett innan bokad flyttstäd sker. Viktigt att det är normalt smutsat. Saneringar utför vi, men till andra priser.

Om portkod behövs meddela oss så vi kan notera detta redan vid bokningen

Efter flyttstädning så får ni en faktura via e-post och kolla gärna att alla uppgifter stämmer.

Städning som underlättar vardagen

Alla vill vi självklart leva i rena och välstädade hem, men tiden står inte alltid på vår sida tyvärr. Man hinner helt enkelt inte med sina hem så som man hade önskat och de där avskydda dammråttorna som man försöker städa bort letar sig ändå in i varenda litet skrymsle. Verkligheten hinner alltid ikapp oss tyvärr.

Har också du liksom de flesta andra svårt att få din tid att gå ihop samtidigt som du försöker klämma in städning i ditt redan fullbokade schema? Vi på Jourstäd Piteå kan garantera att du inte är ensam om att ha det så. Vi på Jourstäd Piteå hjälper  människor i Piteå som bär på precis samma känslor inom sig så att de i sin tur kan släppa sina måsten och helt och ägna sig åt sina jobb och ta hand om sin familj istället. 

Idag har vi redan flertalet kunder runt om i Piteå som tar del av våra städtjänster och vi är alltid redo för nya uppdrag till er som önskar städhjälp. Städning utförd av Jourstäd Piteå är alltid professionellt och noggrant utförda jobb med generösa garantier. För att alla ska få precis vad de behöver så ser vi självklart också till att anpassa våra tjänster utifrån önskemål och individuella behov.

Du som kund styr själv över hur ofta du vill att vi ska besöka dig och ditt hem, vilka rum du vill att vi ska ta och göra skinande rent och till vilken omfattning städningen i sig ska vara utförd. Oavsett så kan vi som professionell städfirma med många års erfarenhet garantera dig ett fläckfritt och skinande hem som städats med omsorg och yrkesstolthet signerad Jourstäd Piteå.

Bra priser på vår tjänst flyttstädning

Alla vill vi givetvis leva i rena och välstädade hem, men tiden står inte alltid på vår sida när det gäller alla måsten. Man hinner helt enkelt inte rå om sina hem så som man hade önskat och de där avskydda dammråttorna som man försöker mota bort letar sig ändå in i varenda liten vrå. Verkligheten hinner alltid ikapp och det är där som vi på Jourstäd kan ställa upp.

Vi har de allra bästa priserna på vår flyttstädning och generösa garantier som är snäll mot din plånbok. Självklart använder vi endast miljövänöiga medel för att skona personalen och miljön.

Dödsbotömning & dödsbostädning i Piteå

Önskar du att vi hjälper till vid dödsfallet & forslar bort sakerna och sedan gör bostaden skinande ren så du kan fokusera på annat? Vi kan underlätta din vardag genom att vara din förlängda arm och se till att allt löper på smidigt vid uppdraget. Många år av vana att just hjälpa till med dessa uppdrag borgar för att du får en kvalitets tjänst till bästa tänkbara priset. Välkommen för en gratis offert dygnet runt.

Städfirma i Piteå

Söker ni en firma i Piteå för städning eller andra sysslor så finns vi på Jourstäd Piteå för att leverera städtjänster som ni önskar. Vi erbjuder allt inom städ så tveka inte att kontakta oss om ni vill boka städtjänster i Piteå. Vi är flexibla och erbjuder allt inom städning och fönsterputsning och avkalkning av badrum eller vad ni nu vill boka. Vi har koll på allt inom städning så ni kan begära gratis offert dygnet runt och vi lovar att infria era löften.

Byggstädning i Piteå

Byggstädningar är något som vi erbjuder både privatpersoner och företag och vi har många års vana och snabbfotad personal som kan bistå er med detta. Vi erbjuder även att forsla bort överblivet byggavfall och vi säljer helhetskoncept inom byggstädning. Efter en sedvanlig byggstädning så kanske ni vill boka in en slutstädning om det nu rör sig om ett hem där nya inflyttande skall bo. Vad ni än önskar så kan vi bistå er med den byggstädning ni önskar boka.

Besök vår hemsida

Jourstäd Piteå

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

SNABBOFFERT

Boka vår flyttstäd i Piteå med generösa garantier

Vill du ha schyssta garantier och veta att din flyttstädning görs av oss på Jourstäd i Piteå så begär en gratis offert av oss dygnet runt. Många års vana av just flyttstädning borgar för att du kan förlita dig på att den utförs med kvalitet där gratis garanti ingår såklart. Vi städar tills du som kund är nöjd med flyttstädningen. Skulle den inflyttande eller hyresvärden ha åsikter så kontakta oss för ert garantiärende så löser vi det snabbt & smidigt. i alla våra flyttstädningar så använder vi mijövänliga medel för att skona vår natur.

Prisvärda flyttstädningar i Piteå

Vi erbjuder bästa priserna i Piteå till alla som vill ha flyttstäd utfört. Vi har bestämt oss att var prisvärda för att alla skall ha råd att anlita flyttstädningsspecialister som utför jobbet åt er. Få företag kan matcha vår kvalitet till detta fantastiska pris. Välkommen för en gratis offert dygnet runt.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67