Flyttstädning Piteå

OM VÅR FLYTTSTÄDNING PITEÅ

Börjar det att dra ihop sig för flytt? Låt oss hjälpa dig att göra proceduren snabbare och enklare med vår flyttstädning! Vi vet att en flytt innebär massor av jobb som är både tidskrävande och tungt, det mesta behöver du många gånger ta hand om själv, men just flyttstädningen är en del som vi kan avlasta. Vi på Jourstäd arbetar i Piteå med omnejd och hjälper både företag och privatpersoner.

Flyttstädning är något av det som vi gör absolut mest och därför har det även blivit lite av en specialitet för oss. Vi arbetar metodiskt, snabbt, effektivt och har utförliga listor som vi följer för att inte missa något. Självklart följer vi även Mäklarsamfundets rekommendationer, detta innebär för dig att du kan känna dig trygg med att flyttstädningen blir utförd på absolut bästa sätt. För oss är nöjda kunder det absolut viktigaste och därför ingår det även en nöjd kund-garanti. Denna innebär helt enkelt att om det skulle vara något som finnes bristfälligt vid inspektion, ja då kommer vi och gör om de momenten. Vår kvalitetsgaranti gäller i sju dagar efter avslutat arbete, men vid önskemål går denna att förlänga.

Allt som normalt behövs ingår i vår flyttstädning, för att få en specifikation och en offert är du välkommen att höra av dig till oss på:

Jourtel: 0738-41 95 67
E-post: info@jourstadsverige.se

Städfirma Piteå

EN KUNDNÄRA STÄDFIRMA PITEÅ

Jourstäd är en städfirma i Piteå som hjälper privatpersoner och företag i Piteå med omnejd. Vi gör allt från flyttstädning till byggstädning till dödsbotömning, allt du kan tänka dig helt enkelt. För oss är det en självklarhet att vara ditt första val av städfirma och anstränger oss därför för att alltid göra ett fantastiskt jobb. Testa oss gärna! Du bokar städning och får offert via formuläret nedan. Vi återkommer med pris på städning så snart vi kan!