Flyttstäd i Luleå med generösa garantier

Prisvänlig flyttstädning Luleå

Prisvänlig flyttstädning Luleå

Då priset avgör. Vinner vi.

Flyttstädning med kvalitet till bästa tänkbara pris

När du vill ha flyttstädning som utförs av proffs så kan du anlita oss på Jourstäd som ger dig service dygnet runt på bästa tänkbara villkor. Många års van borgar för att du får kvalitets städningar utförda då du anlitar oss. Vi har samarbeten med både mäklare och många nöjda kunder genom åren.

Testa att anlita oss och du skall se att du får ett skinande rent hem och en bostad du kan lämna över till nästa inflyttare som då får komma in i ett välstädat objekt.

Flyttstädningar behöver inte kosta skjortan

Vi arbetar efter pris per kvm och har låga och bra priser till alla som vill boka in flyttstädning i Luleå. Vi har inga överraskningar, utan det pris du fått det gäller rakt igenom hela bokningen. Detta pris gäller då normalt smutsade objekt och självklart utför vi även saneringar och flyttstädar grovt smutsade objekt. Men då måste detta anges o bokningen så du får ett pris som motsvarar vad du vill boka.

Luleå kan boka oss för alla olika städuppdrag.

Genom årtionden så har vi levererat städning till både privat och företag. Samarbeten sker med mäklare och kvartersvärdar som lovordar våra städningar. Att utföra jobben med kvalitet är ett bra koncept. Det gör att man får mer jobb. Många nöjda kunder. Winwin system som är hållbart.

Vi värnar om miljön vid alla städuppdrag som flyttstäd

Användat för oss av miljömärkta produkter har ökat markant. Jourstäd vill vara en firma som värnar om miljön. Utbildning sker hela tiden med våra anställda. Teknikerna förändras och vi med den. Alla vill vi bidra till en bättre miljö. Tillsammans kan vi göra underverk. Tack alla som hjälper oss till detta.

Jouröppet dygnet runt

Hör av dig för pris på flyttstädningen, enklast når du oss på nedanstående uppgifter.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67