Flyttstädning Rättvik

OM VÅR FLYTTSTÄDNING RÄTTVIK
Står du inför en flytt? Låt oss på Jourstäd hjälpa dig att göra flytten lite enklare! Flyttstädning är det vi anlitas absolut mest för och även det som vi faktiskt gör bäst. I vår flyttstädning ingår allt som normalt krävs för att du som kund ska bli nöjd. Vi följer Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning och det ingår alltid en sju dagar lång kvalitetsgaranti. Denna innebär helt enkelt att om den som ska flytta in inte är nöjd med städningen, så kommer vi och gör om de delar som önskas, utan extra kostnad.

För att du ska vara nöjd med oss ber vi dig att meddela på förhand om du skulle ha några speciella önskemål eller om det finns ett särskilt nedsmutsat rum (t ex av djur eller rök). Det är viktigt att vi ger dig rätt prisbild, men även kan avsätta rätt resurser i form av personal, arbetsmedel och tid. Vi gör allt inom städning så inget brukar ligga utanför vår expertis.

Begär offert eller boka flyttstädning direkt på:
Jourtel: 0738-41 95 67
E-post: info@jourstadsverige.se

Städfirma Rättvik

STÄDFIRMA I RÄTTVIK
Vi hjälper företag, föreningar och privatpersoner i Rättvik med omnejd. Vi finns att anlita för allt inom städning och finns ofta att boka med ganska kort varsel. En städfirma med stort kundfokus!