Liten bostad Så städar du en liten bostad bäst

Så städar du en liten bostad bäst

Har du en liten bostad så kan vi beskriva hur du städar din bostad bäst. Just vid små lägenheter så är det vissa saker man bör tänka på. I en liten lägenhet så blir det dammigt fort och vid städning ev en liten lägenhet så kan man förbereda innan städningen. Plocka undan innan städning så kommer ni åt alla ytor. Sen så har alla privatpersoner rätt till RUT-avdrag och detta sköter vi om genom att ni betalar 50 % av fakturan för arbetskostnaden.

Städning av liten lägenhet

I små lägenheter blir det ofta dammigt mycket fortare än i större lägenheter. Detta beror på att det finns damm i luften och vid små ytor så samlas detta på ett helt annat sätt. Så det är viktigt att man håller efter löpande. Vi erbjuder Jourstädning under dygnets alla timmar. Vi har städning i hela Sverige så var du än bor så kan du boka vår prisvärda städning. Vi utför både hemstädning, flyttstädning, dödsbostädning osv. Så vad ni än önskar få hjälp med så finns vi tillhands 24/7. Vi erbjuder även fönsterputsning både av små och stora objekt. Vi vänder oss till både privatpersoner och företag.

Våra priser är attraktiva på all vår städning

Idag med RUT avdraget som staten erbjuder så blir priserna oförskömt låga. Idag inser många att det är bättre att anlita ett proffsföretag för sin städning och istället jobba på sitt eget arbete och därigenom tjäna en slant. Sen att komma hem till sin lilla bostad som är skinande ren efter vår städning uppskattar många. Vi erbjuder våra städningar både under dagstid och även obekväma arbetstider som passar kunderna som jobbar eftermiddag och natt. Vi är det prisvärda och flexibla företaget som leverer städtjänster med hög klass.

När du vill ha städat så kontakta oss för din städning

När du känner att du vill bli avlastad med att anlita en städfirma för din städning så kan du kontakta oss på Jourstäd Sverige som ger dig mer tid till det du tycker känns roligare än städning. Vi älskar städning och vi hjälper många privatpersoner och studenter i små lägenheter. Vi är det flexibla företaget som finns till för alla som vill anlita ett företag som med kort varsel kan infinna sig.

Hur kontaktar vi Jourstäd?

Vi är den firman som alla når under dygnets alla timmar. Så begär en gratis offert eller kontakta oss om du har frågor. Vä bemannade dygnet runt för din skull.

 

Jourstäd Sverige AB

Öppet dygnet runt!

[email protected]

0738-41 95 67