Samarbete med Jourstäd i Göteborg Malmö Stockholm

Samarbete med Jourstäd i Göteborg Malmö Stockholm

Samarbete med Jourstäd i Göteborg Malmö Stockholm

Samarbete med Jourstäd i Göteborg Malmö Stockholm kan vara intressant för dig. Genom att ansluta ditt företag till oss så garanteras du mer jobb. Det handlar till största del om att ta hand om alla flyttstädningar som ramlar in hos oss.

De städer vi söker flest aktörer är i Sveriges 3 största städer. Men självklart är alla andra städer lika aktuella om det passar dig. När vi får in ett jobb så skickar vi förfrågan till er. Ni väljer att tacka ja eller nej. Inga förpliktelser alls. Det enda vi kräver av dig är att du driver en städfirma som kan:

  • Göra bra jobb
  • Svara snabbt
  • Bemöta kunderna bra

Söker städfirma för teamwork

Söker städfirma för teamwork där vi tillsammans kan växa. Ett ”winwin” system som gör att vi kan ta ännu fler jobb i Sverige. Du kan anställa och få in mer jobb i din agenda. Detta koncept är något som många aktörer idag använder.

Vill du bli en av oss och växa med hjälp av våra jobb vi skickar er. Att ansluta sig är enkelt och du behöver bara kontakta oss via e-post eller formulären. Där beskriver du vem du är och vad du har för möjligheter att hjälpa oss.

Söker städfirma för teamwork

Söker städfirma för teamwork

Har du städfirma som behöver mer jobb via samarbeten

Har du städfirma som behöver mer jobb via samarbeten, anslut dig nu till oss på Jourstäd Sverige. Tillsammans kan vi vara alla som behöver behjälpliga. Sen om du erbjuder transport och bortforsling av dödsbon så är det ett stort plus. Många sådana kunder har vi som vill ha hjälp att tömma dödsboet. Sen så skall det dödsbostädas och det är saker du kommer att få förfrågan om.

Vad vi vill veta är var du är stationerad och att du skickar oss registreringsbevis i PDF via mailen. Alla som är intresserade önskar vi att de snabbt kontaktar oss. Vi ser fram emot din ansökan att bli en samarbetspartner.