Ska du flytta och behöver hjälp med transporten

Ska du flytta och behöver hjälp med transporten

Ska du flytta och behöver hjälp med transporten

Ska du flytta? Med oss blir flytten enkel och smärtfri. Alla erforderliga tillstånd har vi och glädjande nog har vi nu ny personal i både Karlstad och Degerfors. Där utgår de ifrån i dagsläget. Dessa personer har verkligen visat sig ha brett kunnande och är unga och starka, och detta behövs verkligen då det är tunga jobb.

En prisvärd flytt blir det garanterat med oss. Alla är vi intresserade av att ge dig bästa tänkbara pris direkt. Med oss får du ett fast pris som håller hela vägen. Just vid flyttningar så får man ju dessutom bidrag från staten genom rut. Så fler och fler ser fördelarna med att anlita snabba och skickliga medarbetare.

Med oss blir din flytt:

  • Smidig
  • Billig
  • Enkel

Skicklig personal i Karlstad hjälper er med flytten

Nu har vi personal även i Karlstad som täcker upp alla orter i Sverige. Dessa har kompetens och stora fordon som gör flytten enkel och smidig. Så dessa är uthålliga och jobbar för allt vad de kan, och detta för att du som kund skall få en smidig flytt av oss.

Skicklig personal i Karlstad hjälper er med flytten

Skicklig personal i Karlstad hjälper er med flytten

Att tömma dödsbon gör vi också

Alla vet hur tufft det kan vara att tömma ett dödsbo. Dödsbotömningar är både känslomässigt jobbiga och inte minst tunga. Med vår firma får ni sekretess och Sveriges bästa pris direkt. Vi tömmer bostaden och källsorterar så allt skall bli rätt ur miljösynpunkt.  Viktigt är att allt återvinns på ett korrekt sätt.

Kanske har du en äldre som vill ha en äldreflytt. Från en bostad till en annan. Detta löser vi lika smidigt och här har då personen rätt till just Rut-avdraget. Just detta gör att det sällan löns att själv ta ledigt och slita med detta.

Sen är det ju som så att ibland är det stora avstånd för alla anhöriga. Så låt oss ta hand om er flyttning då ni önskar ha prisvärd och snabb offert. Vi ger alla snabba gratis offerter dygnet runt. Så tveka inte att kontakta oss. Vi finns i hela Sverige.