Flyttstädning Skellefteå

OM VÅR FLYTTSTÄDNING SKELLEFTEÅ

Vid en flytt är det mycket som ska göras, du ska packa, sortera, organisera, flytta bohaget, åka till tippen och städa. En del av dessa saker kan bara du göra, men flyttstädning är något vi kan hjälpa dig med och underlätta flytten med. Vi hjälper till med flyttstädning i Skellefteå med omnejd och hjälper både företag och privatpersoner.

När du anlitar oss för en flyttstädning ingår det mesta du kan tänkas behöva, det är sällan något behöver läggas till. Skulle det dock vara så att du har speciella önskemål eller om bostaden är hårt nedsmutsad (t ex av djur eller rökning) så är det bra om du meddelar oss på förhand. Detta för att vi ska kunna ge dig rätt pris på flyttstädning, men också för att vi ska kunna avsätta rätt resurser. För oss är det viktigt att du som kund är nöjd och därför vill vi alltid veta vad du söker. I vår flyttstädning ingår det även en nöjd kund-garanti. Denna fungerar som så att om det skulle vara missnöje vid inspektion, ja då kommer vi och gör om de momenten som bedöms bristfälliga. Garantin gäller i sju dagar efter avslutad städning.

Vi följer Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning. Boka din flyttstädning på:

Jourtel: 0738-41 95 67
E-post: info@jourstadsverige.se

Städfirma Skellefteå

EN STÄDFIRMA I SKELLEFTEÅ

Jourstäd Skellefteå är en kundnära städfirma i Skellefteå som alltid har kunden i fokus. Nöjda kunder driver vår verksamhet och därför gör vi vårt bästa för att du alltid ska vara nöjd. Vi gör allt inom städning – allt från flyttstädning till byggstädning till dödsbostädning och fönsterputsning.