stadfirma-stadbolag-pris-kostar

Städfirma till bästa priset

Städfirma till bästa priset

Prisgaranti o snabba offerter lovas. Jourstäd Sverige är en städfirma som erbjuder bästa priset för sina tjänster. Du kan boka våra städtjänster till ett förmånligt pris.

– Jourstäd Sverige är en städfirma som erbjuder bästa priset för sina tjänster.
– Vi erbjuder städtjänster till konkurrenskraftiga priser.
– Jourstäd Sverige är specialiserade på jourstädning.
– Du kan boka våra tjänster för att få professionell städning till ett bra pris.

Prisvärd städfirma

Att anlita en städfirma behöver inte kosta så mycket. Privatpersoner får ju dessutom RUT-avdrag som gör att det kostar endast halva priset. Jourstäd har många företagare som också använder våra tjänster. Vi tillhandahåller allt inom städning och håller hög service nivå på alla våra tjänster.

Vi försöker att aldrig tacka nej till ett uppdrag och vi gör vårt yttersta för att du som beställare skall få levererat den tjänsten du önskar. Många tror att städning kostar mycket och att det förmodligen blir för dyrt för att kunna beställa. Så är det verkligen inte. Begär en gratis offert på tider som passar dig.

Vilka olika städtjänster erbjuder vi då?

Enklaste svaret blir att vi utför alla tjänster och dessutom till bra pris så alla skall ha råd att boka våra tjänster. De populäraste tjänsterna idag för oss är då flyttstädningar. Sen utför vi självklart hemstädning och fönsterputsning för den som önskar.

Lika så utför vi även dödsbostädningar och dödsbotömningar samt byggstädning för den som önskar det. Kanske behövs ditt fritidshus en rejäl städning efter vinterdvalan? Vad du ön önskar så skall vi se till att du får den hjälp du önskar.

Erbjuder ni speciella priser till studenter och äldre?

Ibland har vi speciella kampanjer och dessa presenterar vi då i den offert ni får via e-post så det framgår tydligt innan tjänsten skall utföras. Ofta kör vi dessa kampanjer så att alla får dessa fina priser och det är särskilt under tider på månaden då det inte är lika fullbokat som i slutet av månaden.

Så tala om vid offertförfrågan att du vill använda rabatt om det nu erbjuds av oss vid den aktuella tidpunkten. Även om inte rabatten är aktuell just då du vill boka så kan vi meddela dig att våra priser redan från början är låga just på grund av att vi har snabb och utbildad personal.

Hur kan era priser vara så bra för mig som beställare?

Det beror på att vi genom att hålla nere våra löpande kostnader och genom det ge slutkunden den rabatten istället. Vår städfirma har hela tiden uppföljningar för att veta att vi köper in material och annat som gör att vi kan hålla dessa fina priser.

Så vill du ha ett bra pris på din tjänst så kan du på dygnets alla timmar kontakta oss för en gratis offert och det är inget bindande i det så testa att kontakta oss och du kommer att bli glatt överraskad efter att du fått din offert levererad från oss.