Städfirman Stockholm som tar hand om er

Städfirman Stockholm som tar hand om er

Städfirman Stockholm som tar hand om er

Städfirman Stockholm tar hand om er och era behov. Med oss blir livet enklare. Snabba offerter samt städningar i världsklass ger dig det du behöver. Aldrig behöver du tveka om du väljer en seriös städfirma.

Stockholms mest prisvärda städfirma är vad vi har som mål att vara, Alltid skall kunderna få det allra bästa med oss. Kvalitet utöver det vanliga är vårt ledord. Tycker du skall testa att anlita våra städtjänster.

Nyckeln till frihet

Nyckeln till frihet är att låta en städfirma sköta om er städning. Med oss bokar du allt inom städning. Våra tjänster kan vara:

Nyckeln till frihet

Nyckeln till frihet

Städfirman med finess

När du flyttar finns det många smutsiga ställen att tänka på. Spara tid och energi på det du tycker är viktigast och anlita en flyttstädsproffs! Mobila bokningar av städning är en speciell typ av storstädning som många inte känner till. Från mer allmän städning av ytor som att skura golv och ytor till mer noggrann rengöring av svårare ytor som ugnar, avlopp, bör hela ditt hem städas noggrant.

För att slippa krångel och kostnader efter flytten kan vi hjälpa dig att säkerställa att flyttstädningen uppfyller den nya ägarens eller hyresvärdens krav. Vi kan flytta och städa hem i alla storlekar! Priserna bestäms av bostadens storlek och behovet av assistans.

Standardstädning Stockholm

Vardagsrum ingår i standard städningen, men andra ytor som balkonger, förråd mm. kan läggas till rengöring vid behov. Naturligtvis kan du också välja att ta bort fönstren om du vill. När vi städar huset måste du tömma alla möbler och andra möbler inför uppdraget.

Vi tar med alla nödvändiga verktyg och utrustning, så att du inte behöver lämna dina städprodukter till oss! Dessutom ingår allt i priset och inget tillkommer i våra uppdrag!

När det kommer till hus städning kan vi hjälpa dig med allt du inte kan göra hemma eller inte har tid med. Oavsett om du vill göra din vardag enklare eller lägga till en gyllene sida till ditt liv över tid vill vi hjälpa till att förverkliga detta.

Anpassade städtjänster

Vi anpassar alltid våra tjänster efter dina behov. Frekvensen och mängden av rengöringen är helt upp till dig. Medan många andra städföretag designar färdiga ramverk som du inte vill använda, vill vi istället att du ska känna att du har hela utbudet av tjänster du vill ha! En eller två gånger i månaden kommer vi hem till dig och städar regelbundet.

Att hitta tid kan vara svårt och du kanske inte kan göra det på egen hand. Annars handlar det om en och annan storstädning. Det kan vara vårstädning när du vill ge ditt hem en ordentlig uppfräschning, eller så kan det vara städning inför fest eller stor tillställning. Förbättra dina tjänster som du tycker passar! Bestäm också vad och hur mycket du ska rengöra.

Hembesök innan städning

Om du vill kan vi komma hem till dig innan första städningen så vi tillsammans kan gå igenom huset och diskutera vilka ytor som behöver städas. Städning omfattar allt från dammsugning och moppning av golv till rengöring av kök, badrum och våtutrymmen. Vi använder ofta de verktyg och utrustning du har hemma. Inga överraskningar eller främmande lukter.

Med oss blir det enkelt – samt prisvärd.

Välkommen till oss!