Städföretag i Stockholm

Städföretag i Stockholm

Städföretag i Stockholm

Stockholms städbolag är platsen att vara på. Vi gör livet enklare i Stockholm. Från snabba offerter till förstklassiga städtjänster, vi kan uppfylla dina behov. Om du har begränsat med tid att avvara, välj oss. Vi är en seriös städfirma.

Prisvärda städfirman i Stockholm

Prisvärda städfirman i Stockholm

Den mest prisvärda städfirman i Stockholm – det är vårt mål. Vi erbjuder alltid den bästa servicen. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina städbehov. Tiden är av yttersta vikt. Låt Stockholms bästa städfirma hjälpa dig. Vi kan uppfylla alla dina städbehov.

Vi är en städfirma med lång branscherfarenhet

Att flytta är mycket att tänka på. Lägg din tid och energi på det du tycker är viktigt och anlita en professionell städfirma. Få är vana vid att boka en särskild städtjänst som kallas flyttstädning. Det innebär att hela huset städas, från allmän ytrengöring som skurning av golv och ytor till djuprengöring av svåra ytor som ugnar och avlopp.

Undvik besväret med flyttstädning

För att undvika besväret och kostnaderna med att flytta huset efter en flytt kan vi hjälpa till med flyttstädning för att uppfylla kraven från den nya husägaren eller hyresvärden. Vi kan städa hus i alla storlekar och våra priser baseras på husets storlek och grannskapet.

Standardstädning

Vardagsrum ingår i standardstädningen, men andra områden som balkonger och förvaringsutrymmen kan läggas till på begäran. Naturligtvis kan fönsterputsning också utelämnas på begäran. Under städningen kommer du att bli ombedd att flytta möbler och andra föremål innan arbetet utförs. Vi tar med oss alla nödvändiga verktyg, så du behöver inte lämna din städutrustning hos oss.

Anpassade städtjänster

Vi skräddarsyr våra tjänster efter dina behov. Frekvensen och mängden av städning beror på dig. Medan många andra städföretag skapar färdiga program som inte passar dina behov, utvecklar vi en skräddarsydd tjänst. Kunden bestämmer också frekvensen och innehållet i städningen.

Förhandsbesök

Om du vill besöker vi ditt hem före den första städningen för att inspektera fastigheten tillsammans med dig och diskutera vilka områden som behöver städas. Vi kan också göra ändringar i programmet, t.ex. lägga till fönsterputsning. Vi är fullt utrustade med material och verktyg. Våra priser är överkomliga och enkla att använda.

Anlita oss:

  • Punktlighet
  • Låga kostnader
  • Korrekt drift