Städlista flyttstädning

Städlista flyttstädning

Städlista flyttstädning

Här är en städlista för flyttstädning som kan hjälpa dig att organisera och genomföra en effektiv städning inför din flytt. Listan innehåller viktiga punkter att ta hänsyn till för att säkerställa att ditt hem blir rent och fräscht inför den kommande flytten.

1. Kök: Rengör och avfetta alla ytor, inklusive skåp, bänkskivor och vitvaror. Torka av ugnen och rengör spisen noggrant. Glöm inte att rengöra kylskåpet både invändigt och utvändigt.

2. Badrum: Skrubba och desinficera toaletten, handfatet och duschen. Rengör speglar och fönster. Ta bort kalkavlagringar och rengör fogarna noggrant.

3. Vardagsrum och sovrum: Dammsug och torka av golven. Rengör fönster och fönsterbrädor. Torka av alla ytor och möbler. Tvätta gardiner och damma av lampor och lampskärmar.

4. Hall och entré: Dammsug och torka av golvet. Rengör dörrar och dörrhandtag. Ta bort smuts och damm från skor och stövlar.

5. Övriga utrymmen: Rengör källare, vind och förråd. Torka av hyllor och rengör eventuella vitvaror eller maskiner som finns där.

6. Avslutande åtgärder: Släng sopor och återvinning. Dammsug och torka av alla utrymmen en sista gång för att säkerställa att inget har missats.

Genom att följa denna städlista för flyttstädning kan du vara säker på att ditt hem blir ordentligt rengjort inför flytten. Kom ihåg att vara noggrann och ta dig tid att rengöra varje yta och hörn för att uppnå bästa resultat.

 

Städlista flyttstädning är viktigt att läsa. Nedan skall vi skriva lite eftertänksamma saker runt specifikationerna runt flyttstädningarna. Vare sig du behöver flyttstädning i Stockholm, Malmö, Göteborg eller övriga Sverige spelar mindre roll. Samma städlista använda i hela Sverige vid vår flyttstäd. Checklistorna är väl utformade för att kunden skall få en städning som uppfyller alla normer. Vår lista innehåller allt som behövs. Anlita oss så ger vi er en städning i toppklass.

Städlista

Städlista vid våra flyttstädningar. Vi har strikta regler som vi plitat ner i checklistor och denna städlista innehåller allt. Den följer alla riktlinjer på vad en flyttstädning skall innehålla. Vi städar från tak till golv. Kalkar av badrummen och putsar era fönster. Kanske har ni fått en städlista på vad er kvartersvärd anser skall göras. För att alla skall bli belåtna så följer vi riktlinjer som mäklarsamfundet satt upp.

Dessa listor underlättar för dig som kund och oss som utövare av tjänsten. Viktigt är att ni frostat av kyl och frys innan vi anländer. Sen så är det självklart att bostaden skall vara tömd. När det gäller studenter, så är det ok att dessa är delvis möblerade. Meddela om ni vill att dessa möbler skall ingå i flyttstädningen.

– En städlista för flyttstädning har tillhandahållits.
– Listan innehåller instruktioner och riktlinjer för att utföra en grundlig städning vid en flytt.
– Det är viktigt att följa listan noggrant för att säkerställa att alla områden och ytor rengörs ordentligt.
– Flyttstädningen är avsedd att lämna bostaden i ett rent och välunderhållet skick för nästa hyresgäst eller ägare.
– Listan kan vara till hjälp för att organisera och strukturera städningen för att säkerställa att inga områden glöms bort.
– Det rekommenderas att följa listan i en logisk ordning för att effektivisera städprocessen.
– Genom att följa städlistan kan man säkerställa att alla viktiga punkter och ytor rengörs noggrant och inget missas.

Checklista vid flyttstädning

Checklista vid flyttstädning är då en viktig detalj. Personalen som städar följer denna lista slaviskt. Detta för att man annars lätt kan missa något. Sen att man städar uppifrån och ner, är saker de kan utantill. Kan kännas tråkigt om man efter att man tror man är klar, kommer på att dammet ligger kvar uppe på en garderob.

Tekniken vi har fått genom årtionden borgar för att kunden skall få valuta för pengarna. Visst finns det billiga städfirmor, men kvalitén blir då tyvärr ofta bristfällig. Efter att vi följt vår städlista så missas sällan något. Skulle det ske så använder ni vår städgaranti genom att kontakta oss. En nöjd kund är det vi alltid eftersträvar.

Flyttstädningar som utförs utan struktur är inte att föredra. Man måste ha full koll på alla moment. Vilka medel skall användas till olika underlag. Allt detta utbildar vi vår personal till, allt detta gör att man slipper förstöra ytor. Visst täcker försäkringar sådant, men bättre att kunden som beställer tjänsten får proffs att hjälpa till.

Rätt städteknik

Rätt städteknik har vi. Genom åren har vi sett hur golv skadats helt i onödan. Känsliga trägolv kan man inte torka som en plastmatta. Sen är det teknik i det mesta. Hur får man upp fönster som klämmer utan att spräcka rutan vet vi. Genom alla år har vi haft oerhört få skador. Erfarenhet gör att man lär sig alla olika knep. För hur tråkigt är det inte att se att ens hem förstörs pga okunskap. All vår personal är utbildade inom denna teknik.

Städfirma

Städfirma som gör allt för kunderna. Att vara nära er och leverera våra tjänster dygnet runt är uppskattat. Bemannad kundtjänst har vi dygnet runt som hjälper dig. Du kan ställa frågor, boka eller ha synpunkter på redan utförd tjänst. Vad ni än vill så finns vi till för er. Tveka inte att kontakta oss.

Vad du som kund alltid skall veta när du anlitar oss. Är att du alltid är i främsta rummet. Dina behov gör vi allt för att tillgodose. Kanske vill du att vi städar under en helg? För oss så spelar detta ingen roll. Generösa öppettider och personal som jobbar årets alla dagar. Servicenivån hos oss ligger mycket högt. Som kund skall man veta att vi levererar, och gör allt för att du som kund skall bli nöjd. Vill du boka oss eller har frågor? Du är alltid lika välkommen.