Städning

Vårt mål är att utföra städtjänster i hela Sverige som passar en så bred målgrupp som möjligt och ger därför utrymme till våra kunders önskemål. 50 % RUT-avdrag direkt på fakturan för de som har rätt till det. Vi erbjuder även hjälp att förbereda din bostad inför visning och försäljning. Kontakta oss för att diskutera era önskemål och idéer.

Jourstäd Sverige erbjuder städtjänster till alla och utför bland annat, flyttstädning, trappstädning, kontorsstädning, byggstädning, hemstädning, fönsterputsning, lokalvård, rengöring, jourstädning, lokalstädning, inflyttningsstädning, butiksstädning, storstädning, allergistädning – vi erbjuder all form av städning. Vi erbjuder tjänster du kan nyttja vid enstaka tillfällen eller så kan du skaffa abonnemang på städning. Självklart så håller vi allt material som ska användas så ni slipper tänka på det. Vid byggstädningar utförs även golvvård.

Stad-Stadning-Stadtjanster

Städfirma öppet dygnet runt

Vi valde då vi startade städfirman att finnas till hands då andra firmor stängt. Vi förstod tidigt att detta var ett koncept som fungerade och vi spann vidare på detta. Vad inger en firma som inte nås via sms, telefon, e-post? Enligt oss ingenting. Städtjänster är inget man vet innan kommer under veckodagarna, utan ett akut städbehov kan komma plötsligt som just för dig. Så kontakta oss vi har öppet när dina behov är som störst.

Städning till rätt pris i hemmet & på företaget

En ren och fräsch miljö är ett måste för att få en frisk, trivsam och effektiv arbetsplats, det är även ett sätt att spara pengar på sjukdomsbortfall. Rätt typ av städning gör så att blir det mindre damm, smuts och risk för smittokällor. Då vi vill vara ett grönt företag använder vi städmetoder och städprodukter som är skonsamma för miljön, och så gott som alla är certifierade antingen av Svanen eller Bra Miljöval.

När vi städar använder vi nästan alltid dukar och trasor av mikrofiber, som används enbart med vanligt vatten. Om en grovstädning och grovrengöring krävs som gör att vi måste använda kemikalier så väljer vi alltid miljömärkta sådana.

Just nu kör vi städkampanj med studentrabatt och pensionärsrabatt i hela Sverige.

Hjärtligt välkomna att prova Jourstäd Sveriges städtjänster och vår städservice. Vi lovar alla som kontaktar oss att få svar inom 1 timme.

Välkommen för en gratis offert.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67