Flyttstädning Stenungsund

OM VÅR FLYTTSTÄDNING STENUNGSUND
Flyttstädning är en tidskrävande och tung städform som har fler krav än vanlig städning. Det är inte helt ovanligt att något missas som sedan gör att det uppstår missnöje hos nästa person som ska hysa bostaden. Därför är det många som anlitar en städfirma för flyttstädning. Jourstäd Stenungsund är specialiserade på just flyttstädning, det är det som vi anlitas mest för och dessutom gör bäst.

Vi följer alltid Mäklarsamfundets rekommendationer, har noggranna städlistor vi följer och erbjuder en kvalitetsgaranti. Denna gäller i sju dagar och innebär helt enkelt att om det skulle finnas anledning till missnöje med städningen, då gör vi om de momenten utan extra kostnad. Garantin går att förlänga, meddela denna önskan vid bokningstillfället.

Allt som normalt krävs vid en flyttstädning ingår, det är sällan något behöver läggas till. Skulle du ha speciella önskemål eller om du har ett speciellt nedsmutsat rum, kontakta oss. Vi tar hand om saneringar också, men det behöver vi veta på förhand för att kunna ge dig ett korrekt pris, men också för att avsätta rätt tid och resurser.

Boka idag:
Jourtel: 0738-41 95 67
E-post: info@jourstadsverige.se

Städfirma Stenungsund

EN KUNDNÄRA STÄDFIRMA
Jourstäd är en städfirma som hjälper dig i Stenungsund med omnejd. Vi åtar oss mer eller mindre allt inom städning, från enklare hemstädning till större uppdrag så som byggstädning. Privatpersoner, företag och föreningar är välkomna!