Flyttstädning Stenungsund

Behöver du hjälp med din flyttstädning? Tveka inte att kontakta oss på dygnets alla timmar. Vårt mål är att finnas till för alla som önskar flyttstädning & behöver en offert på dygnets alla timmar. Mångårig vana av att flyttstäda har fått oss att bli specialister som ni tryggt kan anlita. Vi har bra pris på flyttstädningar & generösa garantier så du kan tryggt vända dig till oss på Jourstäd Stenungsund om du vill ha en flyttstäd med kvalitet till bästa tänkbara pris.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Flyttstadning-Stenungsund-Flyttstad-Flyttstadningar

Vad kostar en flyttstädning i Stenungsund?

Vi har fantastiskt bra priser och priset du får baserar vi på dina kvm ytor samt om du har eventuella tillägg som balkonger eller inglasade altaner samt förråd och garage. När du begär en offert från oss så meddela vila ytor du vill beställa så kommer en gratis offert i vändande post.

Att tänka på innan vi kommer och flyttstädar

Jourstäd Stenungsund tillhandahåller allt material och utrustning för flyttstädningen. Poängtera att hemmet bör vara helt tomt när vi kommer för att vi skall kunna utföra flyttstädningen på bästa sätt. Kyl och frys bör också vara urplockade avstängda och utdragna så att vi kommer åt att städa. Om det finns befintliga skador  som exempelvis fönster som inte går att öppna eller är spruckna glas eller trasiga vitvaror,  så är det  mycket viktigt att du meddelar oss om dessa innan vi påbörjar flyttstädningen. Tänk också på att meddela oss om du vill att vi städar biytor såsom balkong, förråd eller garage eftersom detta bör beställas innan vi påbörjar flyttstädningen.

Flyttstädningar i Stenungsund

När du har packat och burit en hela dagen kan det vara skönt att låta Jourstäd ta hand om flyttstädningen när du är klar och utflyttad. Speciellt om det är en professionell städfirma som Jourstäd Stenungsund som utför jättebra jobb. Tänk också på att du med RUT-avdraget bara betalar halva priset. Lämna en prisförfrågan nedanför så sparar du både tid och pengar och får ett väl utfört jobb till Stenungssunds bästa priser och kvalitet. Välkommen

Städfirma i Stenungsund

Vi är en prisvärd städfirma som levererar städtjänster i Stenungsund. Vi tillhandahåller alla städtjänster som du önskar boka. Vi erbjuder våra tjänster till både företagare och privatpersoner. Många års vana borgar för kvalitetstjänster inom allt som rör städning. Vi är prismedvetna och försöker alltid ge dig som kund bästa tänkbara pris.

Dödsbostädning & Dödsbotömning

Kanske har du drabbats av det tråkiga beskedet som ett dödsfall innebär. Du kan boka oss på dygnets alla timmar & självklart erbjuder vi gratis offert till alla och vi håller hög kvalitet till rätt pris. Ni kan kontakta oss både för frågor eller offert och vi svarar inom några minuter så tveka inte att kontakta oss så planerar vi tillsammans hur vi smidigast löser allt runt dödsboet.

Jourtel: 0738-41 95 67
E-post: info@jourstadsverige.se

SNABBOFFERT

Flyttstädningsjouren i Stenungssund

Behöver ni Jourstäd  på er flyttstäd då ni sett att tiden inte räcker till? Det är då ni kan anlita oss för er flyttstädning. Våra generösa öppettider 00,00-23,59 borgar för att ni kan anlita oss & självklart erbjuder vi gratis offert dygnet runt. Vår personal har alltid tid att hjälpa er & de har enormt många år av erfarenhet så välkommen med din bokning.

Öppet dygnet runt

När som helst kan du boka oss eller ställa frågor till oss. Bemannat alla dygnets timmar för att leverera kvalitet & service på tider som uppskattas av våra kunder. Välkommen du med.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67