Storstädning Stockholm

Storstädning Stockholm

Storstädning Stockholm

Storstädning Stockholm med omnejd. Städtjänster till bra priser erbjuds. Våren närmar sig och då syns som bekant allt som är eftersatt. Förr i tiden så var det vanligt med våstädning, och på hösten sedvanlig höststädning.

Storstädningar i Stockholm

Storstädningar i Stockholm erbjuder vi alla som vill få prisvärd städning. Som beställare av städning så kan du boka det du önskar. Som kund så är det dina behov vi anpassar oss efter. När du kontaktar oss så beskriv vad du vill att vår städfirma skall leverera.

Kanske är det dina fönster som du vill ha skinande rena? Eller att vi går igenom hela bostaden från tak till golv? Vad du än önskar så skall vi göra dig nöjd med våra tjänster. Duktig personal gör din beställning prickfri.

Hur lång tid tar en storstädning

Hur lång tid tar en storstädning

Hur lång tid tar en storstädning

Hur lång tid en storstädning tar beror på många olika faktorer. Man kan generellt räkna med att en mindre bostad tar 2-4 timmar. Större bostäder tar ofta 5-8 timmar. Räkna med att du får allt gjort under samma dag du bokat.

Är det väldigt stora bostäder så skickar vi fler personal. På större ytor är det lättare att vara många städare. Sen är all personal välutbildade och snabba på alla moment som en rejäl storstädning kräver.

Bokar du oss så blir din storstädning:

  • Billig
  • Klar snabbt
  • Väl utförd

Hur mycket kostar en storstädning?

Priset baseras på hur många timmar du bokar. Väljer du oss så kan du räkna med att priset blir lågt. Den anstormande konkurrensen gör att alla vill ha kunden. Sista åren har det exploderat med olika städfirmor.

Med oss så vet du att all personal är anställd på ett korrekt sätt. Tyvärr finns det idag många oseriösa som utnyttjar arbetskraft för egen vinning. Vår städfirma ser till att alla papper är i sin ordning. Med andra ord-boka en trygg firma direkt.

Vad ingår i en storstädning?

Vad som ingår är helt enkelt allt du önskar. Kunderna är de som bestämmer förhållandena. Att alltid ha kunderna i fokus är vårt sätt att bedriva seriös städfirma. Stockholm har många drivna företagare som gärna vill avlastas genom oss.

Hör av dig till oss och begär Sveriges snabbaste offert. Inom 1 minut så har du svar från oss. Där har du det pris du får betala efter rut ifall du är privatperson. Gäller det dödsbon så är de tyvärr inte berättigade till rut.