Studentstädning

Just nu har vi rabatter på er med studentkort och passa på att boka in din flyttstädning med rabatterade priser för studenter. Vi på Studenstädning har Jour alla dagar i veckan och vi nås 24/7 så passa på att boka flyttstädning till rabatt. Studierna tar mycket tid och lämna därför över slitet till oss som gör det på en bråkdel av tiden du själv skulle göra det på.

Välkommen önskar vi på Studentstädning.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

studentstad-studentstadning-Sverige-brapris

Pris studentstädning

Vi erbjuder Sveriges lägsta priser på studentstädning. Ifall du vill boka flyttstädning eller löpande hemstädning så så kan vi erbjuda dig bästa tänkbara pris och vi har lång erfarenhet av just studentstädning som vi hållit på med i årtionden. Självklart kan du begära gratis offert dygnet runt med svar inom några minuter. Varmt välkommen med din offertförfrågan och prisuppgift.

Om vår studentstädning

Att studera innebär för många några riktigt roliga år, men också många gånger en hög studiebörda. Inlämningsuppgifter ska göras och tentor ska skrivas. Ibland är studentlivet riktigt hektiskt. Därför har vi på Jourstäd tagit fram en speciellt städtjänst för studenter; många studenter har sämre marginaler i sin ekonomi och av den anledningen erbjuder vi städning till ett reducerat pris. Ett rent hem är viktigt inte bara för trivseln utan även för studieron.

Anpassningsbar studentstädning

Alla studenter har möjlighet att nyttja våra tjänster, både de som bor i ett studentrum, delar en större lägenhet med andra eller bor ensam i en lägenhet. Om du har delat boende, varför inte gå samman och tillsammans betala för en regelbunden städning av både privata och gemensamma ytor? Många gånger är detta en god idé för sämjan, men även för att ha ett hygieniskt och fräscht hem.

Våra offerter är kostnadsfria och då vi diskuterar vad ni ska ha i ert paket ger vi era önskemål rum. Det finns en speciell lista för vad som ingår i hemstädning, men det går så klart går alldeles utmärkt att lägga till ytterligare tjänster till ett lite högre pris. För att göra det tryggt och bekvämt för dig är det alltid samma person som kommer och städar, du har möjlighet till att styra när du önskar få hjälp och du bestämmer själv om du vill vara hemma eller ej.

För oss på Jourstäd är miljön viktig, därför använder vi medel och städmetoder som är miljövänliga. Vi använder inte medel om det inte krävs och självklart blir det ändå rent och fint. Som student kan du även ta del av våra andra tjänster till ett reducerat pris. Hör av dig för en offert och mer information. Välkommen!

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67