Flyttstädning Sundsvall

OM VÅR FLYTTSTÄDNING SUNDSVALL

Om du tidigare har flyttat så vet du att det är mycket som ska göras, det är tungt och det tar tid. Det finns en del sysslor som bara du och din familj kan utföra, men flyttstädningen är något vi kan lyfta från dina axlar. I vår flyttstädning ingår det mesta du kan tänkas behöva och det är sällan något behöver adderas. Skulle det dock vara så att du har speciella önskemål eller omständigheter vill vi gärna veta detta på förhand. Det kan t ex vara så att ett rum är skadat av djur eller att du vill ha hjälp att ta rätt på en mindre vattenskada. Vi kan hjälpa till med detta med, men vill veta det på förhand så vi kan avsätta rätt resurser.

Eftersom vi alltid strävar efter att våra kunder ska vara nöjda, så ingår en nöjd kund-garanti i vår flyttstädning. Denna innebär att om det vid inspektion finns något att anmärka på med flyttstädningen så kommer vi och gör om det som finns undermåligt. Garantin gäller i sju dagar med möjlighet till förlängning. Vi följer Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning.

Vi finns att anlita för dig i Sundsvall med omnejd och för både privatpersoner och företag. Boka din flyttstädning på:

Jourtel: 0738-41 95 67
E-post: info@jourstadsverige.se

Städfirma Sundsvall

STÄDFIRMA I SUNDSVALL

Jourstäd är en flexibel och kundnära städfirma i Sundsvall. För oss är nöjda kunder det absolut viktigaste och därför gör vi vårt yttersta för att du ska vara nöjd. Vi arbetar med allt från flyttstädning till hemstädning till fönsterputsning och finns oftast att anlita med rätt kort varsel. Vi välkomnar städuppdrag från både privatpersoner och företag och arbetar i Sundsvall med omnejd. Välkommen!