Flyttstädning Sundsvall

Din städfirma i Sundsvall som ger dig en flyttstädning i världsklass. Jourstäd Sundsvall har alltid varit det bästa valet då du skall boka in din flyttstädning. Sen att vi finns tillgängliga alla dagar per år och alla dygnets timmar gör att du alltid får din flyttstädning utförd just när du vill.

Mångårig vana av flyttstädningar i Sundsvallsområdet.  Proffs på flyttstäd så anlita flyttstädningsspecialisterna i Sundsvall du med. Vill du läsa mer om vår flyttstädning vad du skall tänka på och vad som ingår så kan du ta del av det här.

Flyttstädning till bästa pris får du av oss på Jourstäd Sundsvall. Generösa villkor på flyttstädning med garantier och försäkringar. Vi städar efter Mäklarsamfundets riktlinjer som gäller vid flyttstädning.

Flyttstädning i Sundsvall

Flyttstädning till bra priser

Jourstäd Sundsvall erbjuder flyttstädningar i Sundsvall med duktig personal som flyttstädar efter speciella städlistor så flyttstädningen utförs med bravur. I våra flyttstädningar ingår allt som krävs vid en flyttstädning. Alla rum kommer att vara absolut rena och dessutom så ingår fönsterputsning in- och utvändigt ner till -5 grader. Efter det tar vi dock alltid insidan av dina fönster samt karmar insidan och fönsterbrädorna.

När du bokar oss för flyttstädning ingår en nöjd-kund-garanti för er skull. Denna innebär att om den inflyttade mot förmodan ej skulle vara belåten med något steg av vår flyttstädning så kommer vi och gör om det utan knussel.

Har du frågor eller vill ha pris besök kontaktsidan.

SNABBOFFERT