Våra Städtjänster

  • Flyttstädningar

  • Byggstädningar

  • Kontorsstädningar

  • Trappstädningar

  • Hemstädningar

  • Fönsterputsningar

Jourstädningar erbjuds inom allt vad det gäller städning

Vårt mål är att finnas till för er när ni har tid & när ni vill ha en gratis offert. Vi håller på med allt inom städningar och tjänsteutbudet är brett likaså kunskapen om hur ett jobb skall utföras och med vilka metoder och produkter.
Flyttstädningar är det vi håller på med mest av allt. Där har vi speciella städ listor som ingår som vi följer för att få ett så gott resultat som möjligt. Inom hemstädningar så utförs de sysslor kunderna beställer.

Kontorsstädningar samt trappstädningar utförs med fasta priser per tillfälle eller månad, allt efter kundens önskemål.
Välkommen med din förfrågan.

Visste du…

Från och med den 1 januari 2016 är maxbeloppet för rutarbete för köpare som inte fyllt 65 år vid betalningsårets ingång 25 000 kr. För dem som däremot har fyllt 65 år vid betalningsårets ingång är 50 000 kr maxbelopp.

Från och med den 1 januari 2016 ger inte matlagning rätt till någon skattereduktion. För städarbete eller annat rengöringsarbete gäller från och med den 1 januari 2016 att skattereduktionen endast omfattar enklare städarbete eller annat rengöringsarbete samt flyttstädning. Läxhjälp som utförs efter 31 juli 2015 ger inte heller rätt till skattereduktion.

Allmän information om rot och rut: Länk

FLYTTSTÄDNINGAR

Vi erbjuder prisvärda flyttstädningar med kvalitet utöver det vanliga. Vi har även städgaranti. Vi jobbar inom Umeå med en radie på 15 mil. Exempel på orter Skellefteå, Vindeln, Robertsfors, Vännäs, Nordmaling, Gräsmyr. Flyttstäd är det vi ofta åker ut på inom jour. Jour för oss innebär inte dyrare pris, utan samma låga pris 7 dagar i veckan 24 timmar per dygn.

Städlistan följer vi till punkt och pricka. Detta för att flyttstädningarna skall göras enligt alla punkter.

BYGGSTÄDNINGAR

Byggstädningar i Umeå med dess omnejd. Vi har lång erfarenhet samt bra priser. Vi nås dygnet runt för en kostnadsfri offert. Vid flyttstäd så förekommer grovstäd samt finstäd. Ibland även att köra bort byggskräp. Fönsterputsning en självklarhet. Vi använder miljövänliga medel för att skona miljön. Önskar ni barackstäd så utförs även dessa. Priserna på byggstäd lämnar vi via e-post eller telefon.

KONTORSSTÄDNINGAR

Ett skinande kontor är något vi ser till att ordna. Vi städar då det passar er. Kontorsstäd till fantastiska priser med suveränt resultat. Ett rent kontor känns välkomnande för era besökare och det ger en bra reklam utåt och dessutom blir de anställa friskare genom att damm inte cirkulerar runt i kontorsmiljön.

Priserna vi håller ligger otroligt lågt i jämförelse med andra. Samma pris under jourtider så passa på att boka oss för ert kontorsstäd i Umeå.

TRAPPSTÄDNINGAR

Trappstädningar till företag samt privatpersoner. Skinande rena trappor ordnar vi på Jourstäd Umeå AB. Det första man ser då man kommer in är just trappen. Ett gott intryck är att hålla den skinande blank och se till att dammet avlägsnas och att det moppas rejält och behandlas efter vad det är för ytskikt. Priset på trappstädning är lågt och man hinner med många trappor under en arbetsdag. Välkomna för en offert.

HEMSTÄDNINGAR

Hemstädning till privatpersoner är ett populärt inslag. Vi har hemstäd 7 dagar per vecka i Umeå samt närliggande områden. Allt ni önskar ingår i hemstädningen. Vi skurar era golv. Torkar av alla ytor. Avkalkar WC samt duschar och kakel. Rengör avloppen och skrubbar badkar. Speglar putsas till priser som är fantastiska. Hemstädningar på era villkor bokas av oss. Inga jobb är för små eller för stora. Vi är flexibla.

FÖNSTERPUTSNINGAR

Era fönster fixar vi skinande rena. Fönsterputsning i Umeå med dess närområden. Vi putsar skyltfönster åt företag. Inglasade partier, verandor behöver putsas ibland och det löser vi. Våra priser på fönsterputs är låga. Det enda som är högt är kvalitet på jobbet. Välkommen att boka oss. Offerter lämnas gratis.

Vill du få Offert från oss?