Tomma bostäder tar ofta längre tid att städa

Tomma bostäder tar ofta längre tid att städa

Tomma bostäder tar ofta längre tid att städa

Städföretag i stora städer tar ofta mer betalt för stora städuppdrag än för konventionell städning. Anledningen är att en tom lägenhet innebär en stor yta som behöver städas. Alla utrymmen som tidigare var fyllda med möbler öppnar sig plötsligt och kräver rengöring. Det är också troligt att det har gått år sedan det gjordes senast.

Att köpa städtjänster vid flytt till ny bostad är därför ofta dyrare än till exempel månads städning. Smuts och damm ackumuleras och byggs upp med åren, vilket kräver mer noggrann rengöring. Med denna hjälp kan du lättare ta bort de lager av damm och smuts som lagt sig på ditt golv. Du kan också behöva två moppar, en för våt moppning och en för torr moppning.

Saknar du följande verktyg?

En särskilt kraftfull dammsugare, 2 moppar. Vilka andra tvättmedel behöver du? Då är det en jättebra idé att beställa städtjänster vid flytt i Örebro. Med RUT-avdraget behöver du inte betala för skjortor för att få din flytt städad.

Förenkla dina dagliga pussel med städfirman i Örebro

Förenkla dina dagliga pussel med städfirman i Örebro

Förenkla dina dagliga pussel med städfirman i Örebro

Varför tortera dig själv när du försöker sätta ihop alla dina vardagliga saker om det inte är nödvändigt? Detta är ett effektivt sätt att bli av med vissa saker och istället njuta av att återvända till ett rent och städat hem.

Vill du ha råd med den dagliga lyxen med vanlig hus städning finns Örebros städfirma tillgänglig. Vi tillhandahåller professionella städtjänster för både privatpersoner och företag i hela Örebro. Både i staden och utanför tätorten. Det enda du behöver boka? Skicka in din boknings förfrågan via vår hemsida. Den mest enkla och smidiga. Låt oss prata lite mer.

Vi tar emot olika önskemål såsom flyttstädning och dödsbostädning. Vi är ett erfaret och kompetent städföretag med uppdrag i hela Örebros län. Med erfarenhet av framgångsrik städning av olika slag, inklusive hem städning, storstädning och mobil städning.

Priserna för våra tjänster

Priserna för våra tjänster beror på uppdragets volym och antal kvadratmeter. Men när du anlitar vår städfirma i Örebro kan du alltid vara säker på att du får den bästa servicen i stan till stans bästa pris. Vi erbjuder även flexibla och prisvärda städtjänster för din flytt. Vi anser att professionell hem städning inte bör vara något som bara ett fåtal personer kan göra. Istället vill vi göra det tillgängligt för fler. Därför erbjuder vi städning av riktigt hög kvalitet till riktigt bra priser.

  • Prisvärd städning
  • Gratis offert
  • Öppet dygnet runt

Bra resultat

Bra resultat -såklart, snabb service, trevligt bemötande och bra priser. Om du litar på att vi städar ditt hem eller din arbetsplats, om du kontaktar oss för ditt företags räkning, kan du vara lugn eftersom vi tar vår verksamhet på allvar och ger en förstklassig service. Vårt team består av erfarna, effektiva och noggranna städare som har varit i den professionella städbranschen länge och brinner för god service.

Akutstädning, rengöring, personalen rengör och bär tills ditt hem är gnistrande och skinande rent. Har du frågor om städning av trappor i Örebros län, vänligen kontakta oss. Förutom att städa olika platser i Örebro kan vår städfirma självklart även serva olika typer av tjänster. Städa allt från rymliga villor till lyxlägenheter, lanthus och kontorslokaler. För oss finns ingen uppgift för stor eller för liten, för lätt eller för svår.

Vi ser fram emot att du kontaktar oss!

Städfirma-Flyttstädning – Dödsbostädning – Örebro

Öppet dygnet runt

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67