Trappstädning

För att ha en lösning som passar alla erbjuder vi fasta priser, men jobbar även på löpande timtid om det passar er bättre. Vi erbjuder både löpande abonnemang och städning för enstaka tillfällen. Abonnemang inom trappstädning kan t ex vara städning av trapphusen veckovis eller varannan vecka, detta styrs av era behov. Sen finns akuta behov och vi har idag direktkontakt med många fastighetsägare som tyvärr ännu inte satt in portkod så både det ena & det andra kan beställas. Vi tar hand om trapphus där det lämnats avföringar från både människor & djur. Så tveka inte att kontakta oss akut. Svar inom ett par minuter. Trappstädning med kvalitet där alla både beställare och gäster beundras bokas av oss.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Trappstad-Trappstadning-Trappstadningar

Vad ingår i trappstädning?

Vi erbjuder allt vad du önskar runt trappstädning. Vi kan rengöra alla ytor och önskar du blomvattning eller att vi grovstädar tvättstugan så löser vi det. Våra fasta kunder idag uppskattar just vår flexibilitet. Vi säger att du som beställare skall vara nöjd. Så det ingår det du som beställare bokar.

Trappstädning till bra pris

Trappstädning till företag samt privatpersoner. Skinande rena trappor ordnar vi på Jourstäd. Det första man ser då man kommer in är just trappen. Ett gott intryck är att hålla den skinande blank och se till att dammet avlägsnas och att det moppas rejält och behandlas efter vad det är för ytskikt. Sen om ni önskar behandling av era trä eller plast eller stentrappor så boka in det så sköter vi även det åt er. Skinande trappor inger ett gott intryck av både boende och besökare. Så anlita oss som proffs för era trappor.

Hör av er för en kostnadsfri offert!

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67