Flyttstädning Umeå

Står du inför en flytt? Vi på Jourstäd Umeå kan hjälpa dig att se till att flytten blir lite enklare genom att ta hand om flyttstädningen. Vi vet att det är mycket att göra när en flytt annalkas och det finns vissa saker som är svåra att komma undan, så som att sortera. Något du däremot inte behöver utföra själv är flyttstädning. Flyttstädning är en tung form av städning som måste genomföras på ett noggrant och bra sätt för att undvika att nästa boende blir missnöjd.

När du anlitar Jourstäd för flyttstädning i Umeå ingår det alltid en nöjd kund-garanti. Denna innebär att om det vid en inspektion finns städmoment som finnes bristfälliga, då kommer vi och gör om dem. Denna garanti gäller i sju dagar efter avslutad flyttstädning och finns för att du ska känna dig trygg med att välja Jourstäd.

I vår flyttstädning ingår allt du kan tänkas behöva. Vi följer Mäklarsamfundets rekommendationer och har ett väl utarbetat sätt att utföra vår flyttstädning. Av just dessa anledningar är vi en av Umeås mest anlitade städfirmor och det vill vi fortsätta vara! Välkommen att se efter varför du också!

Jourtel: 0738-41 95 67
E-post: info@jourstadsverige.se

Städfirma Umeå

Jourstäd Umeå är en städfirma i Umeå som hjälper dig med allt inom ramarna för städning. Behöver du hjälp med något stort så som flyttstädning eller byggstädning så kan vi hjälpa dig, lika så som att vi tar hand om enklare hemstädning. Vi erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag. Kontakta oss för offert på det du behöver hjälp med!