Flyttstädning Umeå

Jourstäd Umeå AB levererar flyttstädning till Umeås bästa priser och kvalitèt. Vi har mångårig vana och utför flyttstäd enligt vår städlista och inget lämnas åt slumpen. När du anlitar oss för din flyttstädning så blir det rent in i minsta detalj. Flyttstädning till bra pris i Umeå begär du gratis offert direkt via hemsidans kontaktuppgifter som du då väljer om du vill ringa, e-posta eller använda vårt formulär. Vi har skicklig personal med lång erfarenhet av just flyttstäd. Det gör att du kan förlita dig på att din flyttstädning utförs med bra slutresultat. Vid flyttstädning så tas alla målade ytor & fönsterputs ingår då temperaturen tillåter. Då flyttstädning är ett stort projekt med många moment så är det tryggt att anlita oss att utföra din flyttstädning. Gratis offert dygnet runt erbjuder vi alla som vi ha ett pris. Vi jobbar med fasta priser och ibland löpande priser helt enkelt efter kundens önskemål.

Vi har väl utbildad personal som utför din flyttstädning till ett bra pris och vi har generösa garantier på alla våra jobb vi utför. Flyttstädning är en av våra specialiteter och vi prickar av punkt efter punkt i vår städlista så inget missas. Idag ställs enormt höga krav på just flyttstädning och det besiktigas minutiöst noggrant och det gör att vi inget vill missa för att du som bokat skall känna dig trygg med ditt val av städfirma. Flyttstädningspriserna baseras på kvm yta så vid offert anger du de kvm plus biytor du vill ha flyttstädat så återkommer vi med en gratis offert inom kort.

Vill du läsa mer om vår flyttstädning så besök sidan om flyttstädning här.

Välkommen flyttstädning i Umeå.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Flyttstadning-Flyttstadningar-Flyttstad-Umea

Erbjuder flyttstäd till alla i Umeå

Flyttstädningar erbjuder vi till både privatpersoner & företag. Speciella studentrabatter till studenter läs mer studentrabatt. Vårt mål är att hålla hög klass med låga priser och vi välkomnar er alla i Umeå som vill ha en flyttstäd med kvalitet. Vi har många mäklare & kvartersvärdar som tipsar våra kunder om våra flyttstädningar och det glädjer oss.

Vår flyttstäd utförs enligt mäklarsamfundets riktlinjer. Du kan läsa mer om vår flyttstädning och du kan boka oss när du vill och vi svarar gärna på frågor om du har funderingar på våra tjänster. I våra flyttstädningar ingår allt enligt vår städlista och vi vet att det är mycket att tänka på i flyttstädningar och för att du som kund skall få mer tid för ditt nya boende så kan vi leverera dig billig & bra flyttstäd medans du får mer tid att lägga på ditt nya boende.

Vi har varit aktiva inom städning under årtionden och levererar förstklassiga tjänster inom allt som har med städning att göra.

Dödsbotömning & dödsbostädning

Vill du få hjälp med att städa eller tömma eller bägge delarna så kontakta oss på Joustäd så skall vi hjälpa er i denna svåra stund. Vi har många nöjda kunder som anlitat oss för dessa tjänster och många års vana borgar för att du blir nöjd och belåten efter att vi hjälpt dig med detta. Har du frågor eller önskar veta prisbilden så når du oss på dygnets alla timmar. Vi nås via telefon, e-post eller formulären.

Välkommen för att boka oss.

Boka din flyttstädning, byggstädning, hemstädning, fönsterputsning eller annan städning direkt. Enklast når du oss på 0738-41 95 67 eller så kan du skicka efter offert på info@jourstadsverige.se – vi återkommer till dig så snart vi kan.

SNABBOFFERT

Bästa priserna på flyttstädning i Umeå

Vi håller hög kvalitet & låga priser för att både privatpersoner & företag samt studenter skall ha råd att anlita proffsen till att utföra sina flyttstädningar. Vi erbjuder dig en flyttstädning i världsklass där alla moment som skall ingå en en flyttstäd levereras av oss. Vi strävar efter att bli störrae och större och väljer enbart personal som håller hög kvalitet på sina jobb. I en konkurrenskraftig miljö så måste man hela tiden utvecklas i rätt riktning. Vi har valt den rätta vägen för att få dig som slutkund nöjd & belåten med din inbokade flyttstädning. Har du frågor eller funderingar innan bokning-tveka inte att kontakta oss. Vi har öppet dygnet runt!

Generösa garantier vid flyttstäd

För oss är just garantin ett oerhört viktigt moment i flyttstädningen. Man måste jobba minutiöst för att alla kunder skall känna att de i sin inbokade flyttstädning får valuta för pengarna. Därför ger vi dig dessa garantier som gör att vi städar tills du som kund är nöjd. Så tveka inte att anlita oss som är specialister på just flyttstädningar.

Städfirma Umeå

Prisvärd städfirma i Umeå som kan leverera dig allt inom städning. Vi åtar oss uppdrag stora som små och har skicklig personal som kan ge dig kvalitet till rätt pris. Våra medarbetare har under årtionden hjälp folk i Umeå både med fönsterputsningar och hemstädningar. Många företag har abonnemang på våra städtjänster. Vill du bli en av dem? Kontakta oss.

Byggstädning Umeå

Byggstädningar utförs till bästa tänkbara pris. Vi hjälper företag och privatpersoner efter byggnadsarbeten att göra objektet skinande rent och bli av med irriterande byggdamm som kan bidra till både allergier och andra oönskade effekter. Vi har all erforderlig utrustning som krävs så kontakta oss för en gratis offert.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67