Uppsala Län

Uppsala Län

Uppsala Län

Uppsala Län där bedriver vi en städfirma som levererar allt inom städning. Verksamma är vi i hela länet, så både privatpersoner och företag kan anlita oss. Företag anlitar oss ofta för kontorsstädning. Skicklig personal levererar kvalitet till alla. Personal söker vi hela tiden då vi växer snabbt. Är du den vi söker eller driver du en städfirma och vill bli en av oss. Kontakta isåfall oss.

Flyttstädning i Uppsala län

Flyttstädning i Uppsala län är saker vi är specialister på. Att flytta är ett stor projekt. Att överlämna flyttstädningen till proffs är alltid ett klokt beslut. Kraven idag är oerhört höga vid flytten. Besiktningarna utförs med största noggrannhet. Inget får missas och allt skall ingå som man annars sällan städar. Ovanpå garderober. Bakom alla maskiner. Tak, väggar och lister skall städas.

I badrummen och i toaletterna skall det avkalkas. Avloppen under badkaret skall öppnas och rengöras. Porslinet skall avkalkas och det gäller att ha rätt material. Just kalk är oerhört svårt att arbeta med, särskilt om man har fel metoder eller medel. Just därför förespråkar vi att ni skall anlita proffsen. För ingen tycker väl att det är kul att få en om städning efter besiktning? Med oss ingår gratis garanti. Så ta det säkra före det osäkra och boka oss. Öppet dygnet runt.

Uppsalas läns billigaste städfirma

Uppsalas läns billigaste städfirma har vi hört. Detta gläder oss och våra kunder. Att få bra städning till bästa tänkbara pris tackar man inte nej till. Genom att vi är en helhetsfirma med allt inhouse, så vet du att du kan boka allt du önskar som faller under städning.

Uppskattat har varit att alla har välkomnats att boka in det kund velat ha. Det vi utfört mest i Uppsala regionen är då…

Vi vill poängtera att det ingår fönsterputsning vid bokning av flyttstädning, dödsbostädning. Sen kan man ju alltid boka detta separat. På våren kan det vara aktuellt att få sommarstället uppfräschat.

Städning behöver inte vara dyrt. Genom att vi är snabba så blir det en liten summa. Snabbheten har vi fått genom att ha utbildad personal som ger allt. Personalen uppskattar verkligen de uppdrag de får åka till. Genom att vi värnar om företagets anställda och ger vår personal uppskattning, så innebär det att dom trivs på jobbet. Har man personal som trivs så blir resultatet alltid det bästa.

Dödsbostädning i Uppsala

Dödsbostädning i Uppsala är något vi erbjuder. Tystnadsplikt är för oss en självklarhet. Allt stannar hos oss och sekretessen är en viktig sak att ta på allvar. Kunderna skall känna trygghet att anlita oss.

Det är nog jobbigt att drabbas av dödsfall, kan vi förenkla för er så gör vi mer än gärna det. Oss når ni alla dagar i veckan. Supersnabba svar via kundtjänst lovas. Har ni frågor, vill ha en gratis offert? Bokningar sker via smidigt bokningsformulär.