Flyttstädning Uppsala

Att flytta är ett stort projekt. Det tar tid och energi att tömma boende och flytta in i en ny. Det är också en stor förändring i vardagen, vilket också kräver sitt. För att helt koncentrera sig på att installera dig i ditt nya hem, kan du låta andra göra jobbet. Hänvisa den tunga, tråkiga flyttstädningen på professionell personal, och lägg all din energi på den nya starten i livet. Du behöver inte stressa och du behöver inte oroa dig om din städning kommer att gå igenom översynen eller inte. Du kan helt enkelt koncentrera dig 100% på ditt nya hem om du väljer att ta hjälp med flyttstädningen. Vi utför många godkända flyttstädningar i Uppsala och har fått många att rekommendera oss till andra som skall flytta och vi erbjuder även flyttstäd till studenter med attraktiva priser. Så kontakta oss på Jourstäd Uppsala.

Flyttstädning i Uppsala

Kostnadsfri offert inom 60 min från Uppsalas ledande flyttstädare!

Vi erbjuder professionell flyttstädning med generösa garantier i Uppsala. Hör av dig till Jourstäd Uppsala så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Komplett flyttstädning

Vår flyttstädning är helt komplett och innehåller all den städning som normalt krävs vid en flyttstädning.

• Vi står för allt städmaterialet! All utrustning som krävs har vi med oss såklart, du kan med andra ord slappna av helt & hållet.

• Vi fixar det mesta. Alla ytor blir skinande rena.

• I vår flyttstädning ingår en nöjd kund garanti. Är den inflyttade inte nöjd kommer vi och gör om det. Nöjda kunder är det viktigaste för oss!

• Jourstäd utgår från Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädningar.

Vi nås dygnet runt 365 dagar per år 24/7

0738-41 95 67
info@jourstadsverige.se

SNABBOFFERT