Vad behövs för fönsterputsning

Vad behövs för fönsterputsning

Vad behövs för fönsterputsning

Vid  fönsterputsning så behövs det främst material som då är fönsterskviss, en bra gummiskrapa av hög kvalitèt som inte lämnar ränder efter sig. Sen beror det självklart på vad man skall putsa. Är det från marken eller är det skylift eller stege som krävs? Inglasad veranda eller spröjsade små rutor.

Går det att boka fönsterputs vintertid?

Jourstäd brukar säga till kunderna att om det gäller fönster som värms upp av inomhustemperaturen så kan man klara ner mot -5 grader och likafullt få ett fullgott resultat. Sen är det såklart att föredra att man utför detta vid varmare årstider. Då det gäller inglasade balkonger och verandor så är det svårare att putsa vid minusgrader. Det beror då på att dessa glas är mycket svalare just på grund av att strålningsvärmen från bostaden som inte tillgodogör dessa glas någon värme i större utsträckning. Så svaret blir att det går boka fönsterputsning vintertid om du önskar och temperaturen tillåter att det går att fullfölja med ett tillfredsställande resultat.

Vad bör jag som beställare tänka på vid bokning av fönsterputs?

En viktig sak är att om du är privatperson meddela oss om du är RUT berättigad så kan vi fakturera dig för halva arbetskostnaden direkt på fakturan som skickas efter utförd fönsterputs. Sen om det är fönsterputs i hemmet som är möblerat, då kan du se till att dra fram möbler och plocka undan blommor och prydnadssaker.

Planering minskar risk för arbetsskador

Detta underlättar och gör att jobbet kan utföras snabbare och utan risk att värdefulla föremål skall gå sönder. Sen innebär det ju att vi slipper debitera extratid för att förbereda. Detta gäller då självklart inte vid dödsbostädning eller flyttstädning, då är ju objekten tömda och alla fönster frigjorda så vi kommer åt dem.

Vad kostar fönsterputsning?

Vi har olika sätt att debitera. Vid flyttstädningar så är just fönsterputsningen inräknad i det belopp du får på offerten. Även vid byggstädning så ingår fönsterputs i offerten. Sen händer det att en del kunder vill ha löpande timtid och det har vi inget emot. Då blir priset dessutom rättvist eftersom man faktiskt bara betalar för den tid fönsterputsaren utfört jobbet. Vår städfirma försöker vara flexibla. För att du som kund skall kunna önska det sätt som passar dig bäst och det tycker även vi är bra. Vi strävar efter att alltid ha kunden i fokus och lyssna in dennes önskemål. Självklart levererar gratis offerter till alla 24/7/365 och svarar på eventuella frågor. Så välkommen att kontakta oss när det passar dig.

 

Kanske har du redan fått en offert av oss?

Isåfall bokar du direkt via detta bokningsformulär.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67