Vad gör en städfirma

Vad gör en städfirma?

Vad gör en städfirma?

Vad för slags hjälp kan du få av en städfirma? Städning förstås kanske du säger, och det är klart, städfirman gör det rent i ditt hem och på jobbet. Men visste du att städfirmor många gånger kan göra så mycket mer än så?

Samma bolag som kan hjälpa dig med flyttstädning i Malmö kan ibland också ta hand om själva flytten. Väletablerade städbolag med goda kontakter ser till att allt stöd du behöver inför och under en flytt finns på plats i rätt tid. Men det är inte allt…

En städfirma som gör allt

Det är möjligt att få precis all hjälp du behöver från en städfirma. De kan komma och städa hemma hos dig en gång i veckan. Du kan beställa in lite mer hjälp för att putsa fönster några gånger per år. Inför eller efter en fest kan du också få lite mer hjälp för att få ordning på hemmet igen.

Städfirmor som har många olika tjänster är duktiga på att skräddarsy paket för dig. Det betyder inte bara att du kan få städningen så ofta du har behov av den.

Du kan också räkna med att:

  • Kunna lägga till vissa uppgifter som du tycker är viktiga.
  • Be om en varsam hantering av dina saker och att allting ställs tillbaka på samma plats.
  • Kunna demonstrera precis hur du vill att städningen ska genomföras.
  • Kunna vara på plats när det städas om du vill det.
  • Få städningen sent på kvällen eller när det passar dig bäst.

Den bästa städfirman som gör allt gör det på ett flexibelt sätt. Det gör att du får ut mesta möjliga av kostnaden för städningen.

En städfirma som gör allt

En städfirma kan hjälpa till med fönster.

När ett dödsbo ska hanteras

Städfirmor sysslar inte bara med vanlig hemstädning och flyttstädning. Idag finns det ofta ett behov av att städa upp hem som ingen bor i längre. När ett dödsbo ska städas upp är anhöriga inte så intresserade av uppgiften.

Det kan kännas för tungt och så kanske barn och släktingar känner att det är rent slöseri med tid att sortera saker som ingen vill ha. Bättre att en städfirma kommer och för bort saker och möbler samt städar upp. Det blir enkelt och ingen behöver engagera sig personligt i allt som finns kvar i hushållet efter att barn och släktingar har fått det de vill ärva.

Städning inomhus och utomhus

Städfirmor städar förstås insidan av ett hem men de kan också lejas för utsidan av huset. Det kan vara allt från fönster till taket som ska göras rent. När du har en bra städfirma ska du inte dra dig för att se om de kan göra mer än den vanliga städningen. Det kanske går att få ett mycket bättre pris för att du är regelbunden kund och så vet du ju vem du har att göra med vilket är en stor trygghet.