Vad kostar dödsbostädning

Vad kostar dödsbostädning

Vad kostar dödsbostädning

Vad kostar dödsbostädning får vi många frågor om. Detta skall vi redogöra i detta blogginlägg. Att du som kund mitt i sorgen skall få ett pris är en självklarhet. Vid ett dödsfall så har man mycket att tänka på och vi skall ge dig råd efter bästa förmåga.

Är dödsbostädning avdragsgillt i deklarationen?

Är dödsbostädning avdragsgillt i deklarationen? Nej du kan inte dra av kostnader för varken rut-avdrag eller annat. Detta är något som varken städfirman eller du kan påverka. Har det varit så att städningen utförts medans personen levde, sen dött så är det giltigt att dra av detta med hjälp av rut.

Händer ju ibland att personen flyttat till ett boende, sen tyvärr dött under kort tid efter utförd flyttstädning. Självklart så skall ni då använda er av denna möjlighet. Att vara påläst om alla regler är inte lätt mitt i en sorg.

Gäller rut vid dödsbostäd?

Gäller rut vid dödsbostäd? Nej, men ifall det som sagt utförts en flyttstädning och sedan avlider personen så har ni all rätt att nyttja detta.  Att tänka på  är att inte heller efterlevande barn kan få skattereduktion för arbete som har utförts i förälders bostad efter dödsfallet.

Är det så att bouppteckningen är klar så ni har alla papper iordning så har ni ju all rätt att boka en städning via oss. Då drar ni ju av alla kostnader på ert egna personnummer. Så alternativ finns självklart och vi reder gärna ut era frågetecken. Vi nås dygnet runt med jourteamet.

Vad skiljer dödsbostädningar mot flyttstädning?

Vad skiljer dödsbostädningar mot flyttstädning? Egentligen är det bara namnet. Flyttstädning är den tjänst man vid dödfall kallar dödsbostäd. Är ju ofta någon som efter ett tråkigt dödsfall skall flytta in i bostaden efteråt. Då måste det vara skinande rent och skall gå igenom besiktningen.

Kan ibland vara personal på ett boende, alternativt den inflyttande som skall besiktiga jobbet. Många tycker sig inte ha tid eller ork att utföra detta tunga jobb, det är där vi som en seriös och duktig städfirma kommer in i bilden. Årtionden av erfarenhet borgar för att jobbet utförs proffsigt och med tystnadsplikt. Så ni  kan känna er trygga med att anlita oss.

Dödsbotömningar kan ni även boka

Dödsbotömningar kan ni även boka om ni känner att orken tryter. Alla vet vi hur jobbigt det kan vara att ta tag i allt detta. Sen har ju många samlat på sig saker under en hel livstid. Att då kunna avsätta denna tid är inte många som kan.

Man kanske inte ens bor på samma ort, kanske ert ordinarie jobb inte tillåter att ni avsätter flera dagar? Skälen kan vara många till att man väljer att boka denna tjänst också. Genom att vi har snabb och skicklig personal så är vi ett tryggt val. Välkommen för frågor och bokning.

Boka dödsbostädning och tömning så blir det……

  • Snabbt klart
  • Prisvärd tjänst
  • Garanti på jobbet
  • Enkel bokning 
  • Sekretess och tystnadsplikt