Vad kostar flyttstädning

Vad kostar flyttstädning

Vad kostar flyttstädning?

Vad kostar flyttstädning undrar många av våra kunder. Våra priser är då baserade på kvadratmeter och eventuella tillägg. Tillägg är då inglasade balkonger / inglasade verandor. Tvättmaskin och torktumlare i lägenheter. I hus så ingår maskinerna då det är standard i alla hus.

Pris flyttstädning

Pris vid flyttstädning. Priserna är då priser genomsnittligt i hela Sverige. Det varierar lite beroende på var bostaden ligger samt om bostaden är normalt smutsad. Så man kan säga att det pris du fått via offert är det pris vi håller hela vägen.

  • 10-50 kvm kostar 800-2000 kr efter rut inkl moms
  • 51-99 kvm kostar 2001-3500 kr efter rut inkl moms
  • 100-500 kvm kostar 3501-18 000 kr efter rut inkl moms

Hur lång tid tar flyttstädning

Hur lång tid tar flyttstädning

Hur lång tid tar flyttstädning

Hur lång tid tar flyttstädning kanske du vill veta? Generellt kan vi säga att man städar 5-15 kvm per timme. Detta beror självklart på smutshalten och hur många personer vi satt in på uppdraget. Stora flyttstädningar kan man ha 4-5 st som är på plats. Små objekt 1-2 personer.

När det gäller större objekt är det bra att vara flera. Då  kan en anställd vara och putsa fönster. En annan dammsuga från tak till golv. Samt att man kan sätta en på avkalkning och att avfetta ugnen.

Pris flyttstädning – Tidsåtgång Flyttstädning

Priset på flyttstädning är hos oss bland Sveriges bästa och lägsta priser. Vi har också bra kvalitet på alla våra anställda. De utbildas regelbundet och har stor kompetens inom städservice. Då vår personal jobbar snabbt så innebär det att ert pris blir väldigt lågt. Sen har vi målet att alltid ha bra priser på flyttstädning. Det är uppskattat av våra kunder och känns kul.

Tidsåtgång vid flyttstädning är tid vi lägger ner för att grundligt rengöra din bostad. Alla städmoment sker strikt efter städlistor och prickas löpande av. Så bokar du oss så har du en prisvärd flyttstädning som blir klar i tid.

 

Snabboffert

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67